Acasa Actualitate-Interna Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi

scris de Misu Andrei
83 afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică programul de guvernare al coaliției PNL-USR PLUS-UDMR. Acesta susține că, potrivit documentului, prioritățile dreptei sunt austeritatea și profiturile pentru clientela de partid.

„Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

foto facebook PSD

-Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

-Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea Sănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

-Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliția Vânzătorilor de țară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, scrie Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a depus miercuri dimineață la Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului programul de guvernare și lista miniștrilor cabinetului. Miercuri, Parlamentul va vota învestirea Guvernului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult