Acasa Actualitate-Interna Marcel Ciolacu, despre spitalul modular din Bacău: „Se numește furt calificat

Marcel Ciolacu, despre spitalul modular din Bacău: „Se numește furt calificat

scris de Misu Andrei
91 Afisari

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu și europarlamentarul Dragoș Benea au vizitat ”spitalul modular” instalat la Baza sportivă Letea din Bacău.

foto facebook PSD

Liderul filialei din Bacău a afirmat că ”această «a opta minune a lumii», Spitalul așa-zis Modular de la Bacău, anunțat în luna iunie de premierul Orban” a fost „ocolit de toți miniștrii Guvernului Orban în ultimele 2-3 luni”.

„Cred că este evident cu ce avem de-a face aici, vedeți și dumneavoastră”, le-a spus Marcel Ciolacu jurnaliștilor prezenți la Baza Letea. „Se numește furt calificat. Nu există altă denumire și cred că, de această dată, domnul Orban nu iese la televizor să zică că nu știe nimic, pentru că el l-a anunțat”, a mai afirmat președintele PSD.

Mai mult, Ciolacu a făcut apel la Ministerul Public „să se autosesizeze și să înceapă cât mai curând anchetele necesare să răspundă cine a furat acești bani”. Spitalul făcut la Bacău este ”un exemplu clar că dacă s-ar opri din furat, ar fi bani pentru pensii și cred că ar mai și rămâne”, a mai spus șeful social-democraților.

Benea a atras atenția că solicitarea înaintată de Consiliul Județean Bacău Guvernului Orban pentru un accelerator de particulare, care a urmat să trateze pacienți bolnavi de cancer, a fost respinsă, „dar s-au găsit trei milioane de euro pentru această maree de corturi gonflabile”. În completarea sa, Marcel Ciolacu a afirmat că „prefectul a anunțat că o să-l vândă pe OLX”, făcând referire la Spitalul Modular de la Baza sportivă Letea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS