Acasa Actualitate-Interna Marcel Ciolacu: Nu poate decât să ne bucure că Guvernul anunță restricții

Marcel Ciolacu: Nu poate decât să ne bucure că Guvernul anunță restricții

scris de Misu Andrei
50 afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la deschiderea campaniei electorale în județul Buzău, că restricțiile anunțate de guvern, în special cele referitoare la decalarea programului de lucru astfel încât să fie evitate aglomerările în transportul în comun, trebuiau luate mai repede.

„Înțelegem necesitatea unor restricții. Domnul Rafila ne anunță de 3 luni că trebuie să luăm aceste restricții mai ales în ceea ce privește transportul în comun.

foto facebook PSD

Nu poate decât să ne bucure că guvernul anunță restricții, nu înțelegem de ce au trebuit luate cu o asemenea întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real, cu atât restricțiile sunt mai dureroase”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a anunțat că în perioada următoare în interiorul partidului nu vor fi luate decizii „în funcție de interesul PSD”.„Nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcție de interesul partidului. Îmi mențin părerea: este cel mai incompetent și corupt guvern. Îi anunț că indiferent cât vor dori să sperie românii, românii deja știu că nu pot continua în următorii patru ani cu acest guvern. Nu cred că suntem atât de blestemați să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern și condus de un prim-ministru depășit atât în ceea ce privește criza sanitară cât și criza economică”, a mai declarat Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS