Acasa Actualitate-Interna Marcel Ciolacu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Năsui

Marcel Ciolacu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Năsui

scris de Misu Andrei
102 Afisari

PSD va depune la Senat o moțiune simplă împotriva ministrului economiei, Claudiu Năsui, a anunțat Marcel Ciolacu, luni. Moțiunea simplă ar urma să fie depusă în decursul acestei săptămâni a spus șeful PSD.

Marcel Ciolacu

Am decis în cadrul Biroului Politic Naţional să depunem în această săptămână la Senat moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele – blocarea măsurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviinţă să îşi facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Este vorba de a doua moțiune simplă depusă de opoziție împotriva unui ministru al Guvernului Cîțu și a doua moțiune simplă depusă în această legislatură. Anterior, o moțiune simplă a fost depusă împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu. Moțiunea împotriva ministrului sănătății a fost respinsă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult