Acasa Actualitate-Interna Marcel Vela despre reorganizarea MAI: Îmi asum, chiar dacă deranjează

Marcel Vela despre reorganizarea MAI: Îmi asum, chiar dacă deranjează

scris de Misu Andrei
95 afisari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un nou mesaj în care subliniază că îşi asumă reorganizarea din toate structurile militare sau civile, chiar dacă va presupune măsuri care deranjează. El a dat, totodată, asigurări, că această reorganizare nu înseamnă disponibilizări.

„Așa cum am anunțat public, căutăm cele mai bune soluții pentru ca managementul din minister să fie guvernat de principiile eficienței și profesionalismului, astfel încât să le putem oferi cetățenilor un serviciu public performant, așa cum îl merită, iar încrederea în MAI să crească în următoarea perioadă de evaluare”, transmite Marcel Vela.

El subliniază însă că deciziile vor fi luate în urma consultării cu toți factorii implicați, cu sindicatele reprezentative, cu comandanții și conducătorii tuturor structurilor, cât și cu specialiștii din minister.

„Totodată, se impune folosirea cât mai eficientă a resursele umane aflate la dispoziție, apropierea față de cetățeni și administrarea bugetului într-un mod transparent și util misiunii MAI.Sunt hotărât și îmi asum această reorganizare, chiar dacă va presupune unele măsuri care deranjează, precum schimbări la nivelul modului în care sunt structurate unele unități sau reducerea unor posturi de conducere, cu salarii foarte mari, dar care pentru minister se vor traduce prin economii financiare importante pentru alte cheltuieli, cum ar fi dotarea angajaților din operativ ori achiziționarea și modernizarea unor dotări”, potrivit ministrului de Interne.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult