Acasa Actualitate-Interna Mariana Câmpeanu, verificată de ANI

Mariana Câmpeanu, verificată de ANI

scris de S. P.
15 afisari

ANI verifică un posibil conflict de interese în care s-ar afla ministrul Muncii, legat de pensia de invaliditate primită de soţul acesteia.

Mariana Câmpeanu, verificată de ANIAncheta a fost declanşată în urma unei sesizări primită de ANI de la Centrul de Investigaţii Media, conform art.11 din Legea 176/2010 care prevede că: „Activitatea de (…) evaluare a conflictelor de interese şi a incompatibilităţilor se efectuează atât pe durata exercitării funcţiilor ori demnităţilor publice, cât şi în decursul a 3 ani după încetarea acestora. Activitatea ce se efectuează pe durata prevăzută la alin. (1) constă în evaluarea (…) conflictelor de interese sau a incompatibilităţilor, exclusiv pentru perioada exercitării funcţiilor sau demnităţilor publice”.

Centrul de Investigaţii Media a publicat recent un articol în care arată că în anul 2005 Casa de Pensii a judeţului Ilfov, condusă la acea vreme de Mariana Câmpeanu, i-a acordat soţului acesteia, Iulian Câmpeanu atât pensie, cât şi indemnizaţie de însoţitor ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate.
Jurnaliştii susţin că Iulian Câmpeanu nu locuia în Ilfov, ci în Bucureşti, iar dosarul medical ar conţine o serie de nereguli: decizia medicală pentru încadrarea ca invalid nu are decât o semnătură, deşi sunt necesare alte două, iar la rubrica diagnostic clinic sunt doar o serie de formulări destul de generale.
Numai din indemnizaţia pentru însoţitor pe care o primeşte odată cu pensia din 2005 şi până în prezent, soţul Marianei Câmpeanu a încasat suma de 54.184 de lei, mai arată Centrul de Investigaţii Media.
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, consideră că informaţiile apărute în presă cu privire la soţul său nu răspund niciunui interes public legitim, în condiţiile în care acesta nu este persoană publică şi nu este implicat în politică sau în activităţi de interes public, ci au urmărit denigrarea sa şi a familiei sale.

„Întreg acest demers jurnalistic este nedeontologic şi nesusţinut de dovezi concrete şi îşi propune ca scop evident şi transparent alterarea imaginii mele publice de profesionist şi om politic. Mai grav decât atât, obiectul atacului îl reprezintă intimitatea familiei mele, soţul meu nefiind persoană publică şi neimplicat în politică sau în activităţi de interes public. Consider că informaţiile difuzate în spaţiul media nu răspund niciunui interes public legitim, având drept unic scop denigrarea mea şi, cel mai grav, a familiei mele, prin urmare voi reflecta asupra demersurilor judiciare imediate ce vor fi întreprinse în acest sens”, afirmă Mariana Câmpeanu, potrivit Agerpres.

142 comentarii

pathfinder 21-02-2014 - 10:10

De data asta o PNL-ista de frunte!!!
Tot sudista si panarama asta…

Tache 23-02-2014 - 02:42

AHA !! Vi s-a dat ordin pentru ATOMIZAREA IDENTITARA a poporului roman ! Cei mai dementi si nemernici anti-romani NU vor putea face asta. Vreti sa divizati cat mai mult poporul roman, in mii de ciobulete, pentru ca sunteti cuprinsi de GROAZA.

Vreti sa-i divizati in doctori, profesori, militari, pensionari nesimtiti, romani care nu vor sa munceasca asa cum v-ati imaginat voi, datorita salariului de mizerie, care nu asigura existenta. Vreti sa-i divizati in mii de categorii identitare, pentru a-i putea acuza: ceea ce spui tu este o prostie, pentru ca esti klingonian.

Romanii sunt cel mai omogen popor de pe Pamant ! Nu veti reusi sa-l divizati. Nici macar in sudisti si nordisti, estisti si vestisti……

urbos 23-02-2014 - 03:20

Asta-i ucrainean imputit, da-l in mortii ma-sii de neam de sluga.

UnUL 23-02-2014 - 08:26

Românii sunt cel mai dezbinat popor de pe pământ, sigurul la care funcționează principiul „să moară și capra vecinului.”

Tache 23-02-2014 - 03:54

Mai jigodie ucrainiana ! TU te confrunti cu POPORUL ROMAN….. Atentiune, atentiune, asa cum stiti, este FOARTE PERICULOS !!

UnUL 23-02-2014 - 08:26

POPOR DE RAHAT!!!!

Pribeagul 23-02-2014 - 18:03

George Coşbuc Decebal către popor

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
Şi-acum ar vrea un neam călău
S-arunce jug în gâtul tău:
E rău destul că ne-am născut,
Mai vrem şi-al doilea rău?

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.

Cei ce se luptă murmurând,
De s-ar lupta şi-n primul rând,
Ei tot atât de buni ne par
Ca orişicare laş fugar!
Murmurul, azi şi orişicând,
E plânset în zadar!

Iar a tăcea şi laşii ştiu!
Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
Să râdă! Bunii râd şi cad!
Să râdem, dar, viteaz răsad,
Să fie-un hohotit şi-un chiu
Din ceruri până-n iad!

De-ar curge sângele pârău,
Nebiruit e braţul tău
Când morţii-n faţă nu tresari!
Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
Când râzi de ce se tem mai rău
Duşmanii tăi cei tari.

Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
Zamolxe, c-un întreg popor
De zei, i-am întreba: ce vor?
Şi nu le-am da nici lor pământ
Căci ei au cerul lor!

Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
E rău destul că ne-am născut:
Dar cui i-e frică de război
E liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut
Să iasă dintre noi!

Eu nu mai am nimic de spus!
Voi braţele jurând le-aţi pus
Pe scut! Puterea este-n voi
Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
Că zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi!

UnUL 23-02-2014 - 18:16

Bietul Coșbuc ; dacă ar fi știut cum va degenera acest popor…!

UnUL 23-02-2014 - 18:27

Ei, aș : degenerați sunt ăia 7,4 milioane care erau de fapt 5.

UnUL 23-02-2014 - 19:11

Ei aș, prostovane!
Și nu te mai ocupa de siderurgie că nu te pricepi!”

UnUL 23-02-2014 - 08:55

Reiau ce scriam cândva apropo de poporul român:
Unii forumiști mă acuză că urăsc poporul român. Nu, nu îl urăsc câtuși de puțin. Nici nu ar fi posibil : e doar şi poporul meu. Îi admir marile calităţi (inteligenţă, spirit practic, etc.) şi îi dispreţuiesc profund încă şi mai marile defecte : lenea, tendinţa spre „învîrteală” şi hoţie, incultura din ce în ce mai accentuată, lipsa de civilizaţie (aruncarea murdăriei unde apucăm, refuzul de a mătura în faţa casei sau chiar în propria casă, etc.), intoleranţa talibanică şi inapetenţa către dialog şi acceptatrea părerilor celuilalt, convingerea că suntem buricul pământului şi că ştim absolut totul, deşi suntem de o credulitate infantilă şi ne lăsăm uşor păcăliţi şi intoxicaţi cu tot felul de calomnii de la diverse televiziuni şi cu scenarii de tot soiul, mitocănia crasă (suntem tot timpul cu P M în gură!), etilismul şi misoginia (care de multe ori merg mână în mână : ne batem nevestele după ce am băut bine!), „ţigănia” (tipică multor locuitori ai acestui pământ, nu numai de etnie rromă!), etc., etc. Și – corolar la toate astea – mania persecuţiei (Europa, America, lumea întreagă ne nedreptăţeşte şi ne persecută – când de fapt vina pentru arătarea cu degetul e doar propriul nostru comportament). E trist că e aşa, dar, din păcate, există mult adevăr în celebra vorbă : „Frumoasă ţară, România, păcat că e locuită.
Dacă privim lucrurile cu luciditate și procedăm la o recunoaștere lucidă a tarelor acestui popor abrutizat de 50 de ani de comunism și care nu și-a revenit încă, situatia e urmatoarea : avem in Romania vreo cateva mii de intelectuali de exceptie care ar face cinste oricarei tari din lume (un procent de minti stralucite net peste media europeana – poate singurul motiv de mandrie!), vreo 2 milioane de oameni care gandesc normal si au si ceva cultura, cam tot atâția pseudo-intelectuali bombastici si cu pretentii (daca o persoana cu facultate trebuie neaparat considerata intelectual, lucru de care ma indoiesc!), vreo 2-3 milioane de oameni fara prea multa scoala dar care mai pastreaza o bruma de bun simt si vreo 10 milioane de cretini, primitivi, mitocani, vulgari si nesimtiti. In plus, unii romani cu un dram de inteligenta isi folosesc mintea ca sa comita infractiuni: Decat sa muncim cinstit mai bine ne ocupam de furturi si escrocherii, incat am speriat intreaga Europa in care am „exportat” infractionalitate. (Sa nu spuneti ca numai tiganii sunt de vina pentru asta! Suntem pe locul I in lume la fraude bancare si clonari de carduri, sau la fraude prin internet – care nu sunt „specialitati” tiganesti!). Suntem pomanagii, așteptam ca cineva (statul, patronul, asistenta sociala, etc.) „să ne dea” ceva, in loc sa punem mana sa câștigam cu sudoarea fruntii. Suntem inculti – din ce in ce mai inculti (pana intr-acolo incat ne vorbim si ne scriem tot mai p r o s t propria limba!) -, primitivi si ușor influentabili la tot soiul de minciuni si de „teorii ale conspiratiei” raspandite de o presa tot mai murdara și mai vanduta unor interese economice sau de partid. Gandim putin sau de loc, vorbim mult si fara rost, suntem convinsi ca le stim pe toate si ca detinem adevarul absolut, votam cu fundul, ne certam intre noi ca chiorii, ne lipseste total acea solidaritate nationala pe care o au alte neamuri (maghiarii, polonezii, evreii, etc.). Suntem intoleranti cu alte popoare, antisemiti sau sovini, talibanici pana la violenta fizica. Suntem de un de un bigotism tâmpo-ortodox – care însă nu ne împiedică să mințim, să furăm și să escrochăm. Da, avem cateva calitati remarcabile, dar ele sunt total inecate intr-un noian de defecte. Sa fiu mandru ca sunt roman? Incerc sa nu fiu rusinat, ceea ce deja e un lucru remarcabil.

Sau, cum se spune:
1. Frumoasă țară România, păcat că-i locuită
2. Țara acesta a avut nevoie, de când e ea, de un alt popor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:26

REdus la ESENTZA ;

”1. Frumoasă țară România, păcat că-i locuită
2. Țara acesta a avut nevoie, de când e ea, de un alt popor.”

======================================

Impune ELIMINAREA , emitentului !

…parpanghel r raman ,doar prin …
..simtzire !

Antibasistul 23-02-2014 - 09:51

Iarasi minți cu nerusinare si faci infecta diversiune si mani-pu-lare BASISTE, propagandistule NERUSINAT BASIST, un NUL!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:54

Dispari in plm, Wikingule !
Cu textele tale de semidoct , cu
DIPLOMA de HO-HO -Olog !

Antibasistul 23-02-2014 - 09:57

Nu vorbeam cu tine țigane borit, needucat, care vorbesti neintrebat ca retardatul basist un NUL!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 10:47

Wikingule cu IQ la numar de pantofi,
Sa fii , cuvincios ! Qa te transferam !
In Kingi la … Grajduri via Socola !
Dupa o noua serie de …exxorcizari ,
La pr. Argatu di lo Foltiseni !
Ciocu …mikk ! behindere !

Antibasistul 23-02-2014 - 09:55

PS. Nu-i de mirare, esti infect fiu de turnator comunist!

UnUL 23-02-2014 - 10:54

Fiu de tunător ești tu, eu sunt fiu de martir.

Antibasistul 23-02-2014 - 20:05

Martir lui peste, turnator, mai grav, securist bolsevic!

UnUL 23-02-2014 - 20:32

Ești cretin – lucru bine cunoscut deja de noi toți.
Noroc că nu dau doi bani pe părerile tale idioate.

Antibasistul 23-02-2014 - 20:45

De voi toți schizofrenicule, doar de tine cu cele zece nickuri cu care postezi pe Net, ADICA DOAR DE TINE NEBUN BASIST!!!!!!!!

UnUL 23-02-2014 - 21:04

CELE ZECE NICK-URI ERAU UNUL, CRETINACHE !

Antibasistul 24-02-2014 - 01:47

Minți porc infect basist, ca toți basistii!!!!!!!!!!

Pribeagul 23-02-2014 - 18:05

Mihai Eminescu Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Vis de răzbunare negru ca mormântul
Spada ta de sânge duşman fumegând,
Şi deasupra idrei fluture cu vântul
Visul tău de glorii falnic triumfând,
Spună lumii large steaguri tricoloare,
Spună ce-i poporul mare, românesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Îngerul iubirii, îngerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surâzând,
Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Tânără mireasă, mamă cu amor!
Fiii tăi trăiască numai în frăţie
Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tărie, suflet românesc,
Vis de vitejie, fală şi mândrie,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc!

Pribeagul 23-02-2014 - 18:11

daca-i vom face sa tremure de teama pe toti nemernicii erijati in conducatori, prin vot „democratic”, va fi bine. asta-i marea problema a acestui minunat popor.

rusine tuturor acelora care-si denigreaza poporul a carui fii sunt.

Auzi tu! „POPOR DE RAHAT!!!!”
Ce rusine! Chiar esti dascal superior?

UnUL 23-02-2014 - 18:29

Care vot democratic? Ăla trucat sau ăla cumpărat cu o pungă roșie de alimente sau cu 50 de lei?

UnUL 23-02-2014 - 18:36

Citește postarea mea de mai sus și încearcă să mă contrazici cu argumente, nu cu poezii patriotice, oricât de frumoase, de cunoscute și de desuete ar fi ele!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 18:38

VOT DEMOCRATIC -valabil la basanai, votul la 14 secunde ,noaptea la ambasada din PARIS !
Da , valabile ! Pentru FRAUDAREA ALEGERILOR din 2009 !
S T R E A N G a ! HOTZILOR, pedelepriste !

UnUL 23-02-2014 - 19:12

Cur B u b o s, ești în plin delir paranoid. Calmantele, repede!

Antibasistul 23-02-2014 - 20:03

un NUL minte ca-i dascal, e doar un retardat portar la UBB, POSTARILE LUI CRETINE IL TRADEAZA!!!!!!!!!!

UnUL 23-02-2014 - 20:30

Bășinel, schimbă placa! Un pic de imaginație, ce mai…!
„un NUL” – copy-paste nr 62
„minte” – copy-paste nr 284
„portar” – copy-paste nr. 110
„POSTARILE LUI … IL TRADEAZA – copy-paste nr. 158
„CRETINE”– copy-paste nr. 115

Antibasistul 23-02-2014 - 20:48

Sictir bou basist!

UnUL 23-02-2014 - 21:10

„Sictir!” – copy-paste nr. 76
„bou basist” – copy-paste nr 251

neacsum 21-02-2014 - 12:31

Conflict de interese ? Da de unde, nici un conflict, dimpiotriva, impletire de interese, cele de familie cu cele politice si guvernamentale. Poate vor sa o cerceteze pentru abuz, asta e altceva.

UnUL 22-02-2014 - 21:23

Absolut corect.

digital 22-02-2014 - 22:55

habar n-ai ce vru să zică omu și răspunseși tu repede ca un koy beat!

UnUL 22-02-2014 - 22:58

Bine c-ai priceput tu, tăntălăule. : poate îmi explici și mie ce ai înțeles.

digital 22-02-2014 - 23:59

explicatu costă, da dacă ești prost, stai dreq acasă!

UnUL 23-02-2014 - 08:18

Normal: n-ai înțeles nimic (ce de obicei!), așa că nu ai cum explica

ancuta 22-02-2014 - 23:15

Afara cu comunistoizii!
Dreapta unita!
Spiritul Maidanului sa vina si la anUSuL contra naturii!
Jos comunistoizii, urmasii iliescului!
Traiasca Dreapta Unita!
Sa moara scarnele!
TOATE.
Gata pontacule, pesedeilor, gata!
Daca Ucraina a renuntat la comunisti, trebuie ca si noi sa nu mai avem.
Dreapta Unita!
Jos comunistoizii de scarne si antenizati!

urbos 22-02-2014 - 23:18

Spiritul maidanului il va spanzura in piata pe Kioru tau ma sifiliticule, asa ca ai grija ce-ti doresti, fiu de scroafa.

ancuta 22-02-2014 - 23:26

Proasto,
Am mai multe vorbe sa-ti spun!
Afara cu comunistoizii!
Dreapta unita!
Spiritul Maidanului sa vina si la anUSuL contra naturii!
Jos comunistoizii, urmasii iliescului!
Traiasca Dreapta Unita!
Sa moara scarnele!
TOATE.
Gata pontacule, pesedeilor, gata!
Daca Ucraina a renuntat la comunisti, trebuie ca si noi sa nu mai avem.
Dreapta Unita!
Jos comunistoizii de scarne si antenizati!

urbos 22-02-2014 - 23:43

Da ma fiu de scroafa, o sa-l spanzuram pe excrementul Basescu cu toata familia. Sa fii acolo.

ancuta 22-02-2014 - 23:47

Șteptem puțin mei mult, prosta, vache prosta, tu

ancuta 22-02-2014 - 23:49

Afara cu comunistoizii!
Dreapta unita!
Spiritul Maidanului sa vina si la anUSuL contra naturii!
Jos comunistoizii, urmasii iliescului!
Traiasca Dreapta Unita!
Sa moara scarnele!
TOATE.
Gata pontacule, pesedeilor, gata!
Daca Ucraina a renuntat la comunisti, trebuie ca si noi sa nu mai avem.
Dreapta Unita!
Jos scarnele comunistoide antenizate!

digital 22-02-2014 - 23:54

ancuta
22-02-2014 at 23:15

păi kiorul e încă președinte, făi scroafo și tu strigi jos comuniștii?!
vai da cât de imbecilă poți fi, păi kiombul tocmai ne anunța prin parlament că nu mai sunt comuniști, că i-a condamnat, pe toți și a rămas doar el, singurul, iar România e democrație, se poate democrație cu comuniști?!
deci corect ar fi:Jos Băsescu!

ancuta 22-02-2014 - 23:58

Jos comunistoizii, urmasii iliescului!
Traiasca Dreapta Unita!
Sa moara scarnele!
TOATE.
Gata pontacule, pesedeilor, gata!
Daca Ucraina a renuntat la comunisti, trebuie ca si noi sa nu mai avem.
Dreapta Unita!
Jos scarnele comunistoide antenizate!

Tache 23-02-2014 - 02:27

@ ancuta

Stiai ca tanara studenta legionara Ioana Petrescu a fost aruncata in stare de inconstienta in cuptorul Crematoriului din Bucuresti. Dupa ce s-a trezit, s-a dat foc la cuptor. La aceasta operatiune a asistat regele dement al Romaniei, Carol al 2-lea. DUMNEZEU sa-i odihneasca in veci SUFLETUL !!!

Tu iti ichipui ca din 1938 si pana astazi romanii nu au mai progresat ?

UnUL 23-02-2014 - 08:19

Tăchiță, asta ți-a povestit-o Coja?

ValVerde 22-02-2014 - 22:27

Nu, ma neacsum, poate ai vrut sa fii gratios si sa ne distrezi.
Am zimbit, dar nu la modul sperat de tine.

Fapta (daca e dovedita) se cheama conflict de interese.
Ca functionar public, era obligate de service sa apere interesele organizatiei pentru care lucreaza. Ca sotie a lui nea Caisa ala, avea interesul ca el, nea Caisa, sa ia un ban si el de mila mariei sale.
Doua interese diametral opuse = conflict de interese.

Daca nu ma crezi pe mine, citeste legea mai jos:

Conflictul de interese
Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată maximă.

Detalii: ttp://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-253-cpen

UnUL 22-02-2014 - 23:00

Evident că era o ironie, de aceea am și fost de acord cu dl. Neacșu.

Tache 23-02-2014 - 03:04

Poate cercetezi si LEGEA DIN SUA……unde NU exista asa ceva. Acolo exista LOBBY ! Poate cercetezi si legile din alte tari OCCIDENTALE…..Franta, Anglia, Germania…..

Dupa aceea ti se va da dreptul la cuvant….

ValVerde 23-02-2014 - 05:18

Mai tartacutza resapata, conceptul de „conflict of interest” exista si e foarte bine inteles si explicat la americani. Ceea ce vrei tu sa spui e ca existenta conflictului in sine nu constituie o ilegalitate.

Dar asta nu are nimic de a face cu Romania.
In Romania te supui legilor romanesti.
Nu stiai asta?

Asa ca SUA, Franta, Guatemala etc nu intra in subiectul conversatiei.

Tu esti doar un mucos obsedat asa ca nu ai cum sa-mi dai sau sa-mi retragi dreptul la cuvint.

Of…iar iti bese mintea, sau ce-a mai ramas din ea…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 07:09

Si care ar fi conceptul de ….t …rees… ?
Cele 2 (Doua) clase absolvite per totales.capitas ?
Nu realizezi ca homunculul nu detine proprietatea cuvintelor in format elementar.
El este copy’paste pt . iocoja, roncea damianetc….
Alt Wanted byUSA , si abi folosit si ascuns prin b o r de lururi …

salut 23-02-2014 - 06:02

@ Tache

Conceptul de „conflict de interese” exista SI este pedepsit intr-o forma sau alta in mai toate legislatiile din lume. El se refera in special la abuzuri, nu la exercitarea normala a functiei.

Astfel, daca un secretar al apararii din SUA semneaza un contract cu GE, el fiind actionar la GE … in functie de imprejurari poate fi sau NU poate fi conflict de interese.
Daca a facut doar o parafare administrativa a concluziilor unor studii, licitatii, etc. nu este conflict de interese.
Daca a intervenit activ si a favorizat cumva GE in dauna altora, in detrimentul SUA, etc, este conflict de interese. Exista o mutime de alte variabile ce trebuie analizate; situatiile posibile se multiplica corespunzator.

Aceiasi judecata se aplica si in cazul Marianei Campeanu.

Bineinteles ca mintile simple, basiste, cele pentru care virgula 246 din Constitutie e mai importanta decat spiritul intregii Constitutii (pana cand le spune chiorul ca de fapt virgula 628 a devenit cheia de bolta, samd)…
…ei bine, pentru aceste persoane Mariana Campeanu e vinovata a-priori pentru ca:
-asa spune Basescu
-asa spune Basescu
-asa spune Basescu.

Tot ce ramane de facut e sa gaseasca virgulele corespunzatoare prin coduri, prin legi, etc.

E „judecata cu lindicu’ ” despre care s-a facut vorbire de multe ori pe forumul asta, judecata care se face simtita si in postarile basistilor pe situatia discutata.

….Ca amaratul ala e atins de Alzheimer si e vai de capul lui … ce mai conteaza pentru monstrii astia!

UnUL 23-02-2014 - 08:21

Amărâtul ăla „atins de Alzheimer”, „bolnav de cancer”, „cu handicap gradul !” (adică imobilizat la pat) – fapt pentru care primește și penis! – se plimpă pe stradă, dansează o noapte întreagă la petreceri și conduce mașina.

urbos 23-02-2014 - 08:28

Asa sa te duci si tu la petreceri bosorogule. .
O sa mori in chinuri. Nu mai e mult. O sa grohai blestemandu-ti zilele de animal. Prafu sa se alega de tot neamu tau si de tot ce ai.

UnUL 23-02-2014 - 08:31

Ești ctretin, C u r BUBOS. Lucrul este verificat, confirmat, există martori, ba chiar și filmări. Dar și dacă le vei vedea nu vei crede: ești prea bătut în cap.

UnUL 23-02-2014 - 08:48

APROPO DE ALZHEIMER.

La 95 de ani Don Juan s-a decis să se mai însoare o dată… cu Ana, o tânără de 25 de ani.
După nuntă, din cauza diferenței de vârstă, Ana s-a decis să doarmă în camere separate. După petrecere, Ana se pregătește să se culce, când… ciocănituri în ușă… Este proaspătul ei soț, Don Juan. Îi oferă Anei un număr de neuitat și zâmbind, îi dă un pupic, apoi se întoarce în dormitorul său.
Peste o jumătate de oră bate din nou la ușa Anei… pregătit pentru numărul următor… care-i reușește fără probleme. Un zâmbet și un pupic… și se întoarce în dormitorul său.
După nici o oră acesta bate din nou la ușa Anei… proaspăt de parcă ar fi fost de 25 de ani. El începe un număr irezistibil și sălbatic ca în tinerețe. Ca de obicei, la sfârșit, pupic și… la el în dormitor.
A cincea oară stă iarăși în fața ușii de parcă nu ar fi fost niciodată acolo… Când vrea să se întoarcă în dormitorul lui, Ana îl întreabă dacă nu vrea să rămână acolo, dar Don Juan îi răspunde că la vârsta sa nu mai are rezistență și trebuie să se odihnească.
Ana izbucnește în râs:
– Modestule, eu am cunoscut atâția bărbați cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu!!!
Don Juan stă câteva minute pe gânduri, contrariat, după care o întreabă pe Ana:
– Am mai fost azi la tine?
MORALA : Boala Alhzeimer are avantajele ei.

urbos 23-02-2014 - 09:18

Am vazut ma scarnavie cu ce „dovezi” si filmari s-a prezentat politia politica. Piei in hazna mosule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:34

De data asta … Bovis Rraris NapoCallis este ,
Anticipativ , pardon RETROactiv !
Pomeneste de EL , insusi in
Timp , indefinit !
Bhasanau , reprezentativ !

UnUL 23-02-2014 - 10:52

@Urbos
Tu vezi multe dar vezi strâmb, în oglinzi deformante, și nu pricepi nimic.
@Prostanghel
??????????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 11:05

Que , te dici ?

(n. 14 decembrie 1945, Cluj). Poet, epigramist. Facultatea de Filologie a UBB Cluj.
Volume: – Epigrame, 1996; – Rondeluri parsive si alte poezele, 1998; – Satirigrame, 2000; – Afabulatii, fabule, 2004.
Ai ceffa dy …adaugat ?

UnUL 23-02-2014 - 11:22

@Obsedanghel
Habar n-am le cine te referi.

UnUL 23-02-2014 - 11:25

Da, am căutat pe „Goagăl”; mărturisesc că nu am auzit până acum de Eugen Pop, dar lumea literară a Clujului e extrem de bogată.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 12:19

Raspuns C L A S I C la
bhasanai !
Nu swe recunoaste nimic ,
Nici cu boletinu -DESCHIS!

Te , ferisi !
Cat ,te ferisi !
Toot in pholla ,
Nimerisi !

UnUL 23-02-2014 - 12:27

Parpanghel, dacă crezi că mi-ai descoperit identitatea te înșeli amarnic. Chiar nu am auzit până acum de respectiva persoană (apropo : e sau a fost dascăl la UBB? Nu cred!); și eu nu sunt născut în 1945 (aș fi de mult pensionar, vârsta de pensionare la conferențiari și profesori – indiferent de sex – fiind de 65 de ani!)) ci câțiva ani mai târziu. Dar crezi ce vrei!

UnUL 23-02-2014 - 12:29

P.S. Singura asemănare ar fi că și eu am purtat cândva barbă; dar nu mai port de mult.

UnUL 23-02-2014 - 12:30

P.S. Să nu mă întrebi de ude știu că are barbă: din fotografia de pe „Goagăl”, evident!

UnUL 23-02-2014 - 12:30

ERATĂ : „de unde”

digital 22-02-2014 - 22:36

ce abuz, neacsum?!

urbos 22-02-2014 - 21:27

I s-a pus pata Dementei Sale. Orice adversar politic trebuie nimicit.
Se face politie politica la drumu mare, iar cretinul Antonescu tace ca viermele.
Dementa Sa trebuie inlaturata cu forta ca orice naparca de dictator.

UnUL 22-02-2014 - 21:29

Orice escroc și hoț trebuie nimicit, DA.

urbos 22-02-2014 - 21:29

Lepadatura blestemata, escrocul e la Cotroceni. Piei in gatu ma-tii!

UnUL 22-02-2014 - 21:52

Ai ți tu o idee fixă, cretinache. Pardon, de fapt mai ai una:evreii.

digital 22-02-2014 - 21:31

boul de Antonescu flirtează cu kioru, iar „instituțiili” kiombului agață miniștri peneliști la greu!
bă Antonescule, o să candidezi în kiloți tanga, pe la vreun ceapeu, bineînțeles!

urbos 22-02-2014 - 21:37

Nu stiu daca flirteaza, ar fi nebun de legat, dar asa da impresia. E terminat daca a facut vreo intelegere cu Kioru si singura explicatie ar fi, ca-i santajat. E imposibil insa ca tot restul partidului sa asiste pasiv la asa ceva.

ancuta 22-02-2014 - 21:44

Hei proastelor!

digital 22-02-2014 - 21:45

taci, făi zbârcito!

ValVerde 22-02-2014 - 22:32

degetica, ce mai faci Claudia ?

digital 22-02-2014 - 21:45

ar cam trebui să ceară un vot de încredere în partid, că nu prea mai are susținere și nici nu a făcut nimic din ceea ce s-a angajat!
n-am putut crede că e atât de slab!

ancuta 22-02-2014 - 21:47

du-ti ‘ăăăă!

urbos 22-02-2014 - 22:04

Nu cred ca mai poate cere el ceva. Tot ce cerea pana acum, era tocmai increderea, in lupta legitima cu Basescu si regimul lui criminal. A primit-o si pentru eventuala lupta cu PSD-ul lui Ponta, care se pare ca intr-adevar, nu avea de gand sa-si tina promisiunea. Dar daca e pe bune ca are vreun aranjament cu Bashina, atunci el e terminat si e pe cale sa termine si partidul. Pentru asa ceva nu mai are ce sa ceara el. Reactia va fi de revolta in partid, si partidul il va arunca afara ca o masea stricata.

digital 22-02-2014 - 22:17

da, da PNL-ul va pierde, chiar pe termen lung, încrederea oamenilor!
iohanis ăsta joacă la două capete, că prea îl agreează kiorul!

salut 22-02-2014 - 22:21

Din nefericire pentru PNL, semnalele cam asta arata: Basescu +Antonescu +Johanis = love.

ancuta 22-02-2014 - 22:24

proasto, nici nu stii ce pregateste domnuț dan acuma!

ancuta 22-02-2014 - 21:48

hei proastelor,
am o vorba sa va spun!

ancuta 22-02-2014 - 21:48

@ urbos, digital & CO
Ba’ dorobantilor!
S-a potolit dogaru si incepeti voi?
Ba’ incopciatilor la minte!
Noi toti din tarisoara asta suntem niste tradatori, numa’ voi patrioti!
Mai natarailor de ofiteri clociti sau majuri pensionari la 31 de ani!
NU SE TERMINA LUMEA CU VOI!
Armata nu este formata numai din voi! Si asta e un motiv de fericire si bucurie pentru tarisoara asta de tot kkt-ul! Armata -vai de curu’ ei cum este acuma, in mare masura datorita voua- este o emblema, emblema care ar fi stralucitoare fara voi, scarnelor!
Judecata voastra stramba si amaraciunea stransa in sufletele voastre mici, scad stralucirea armatei tarisoarei!
Ce stiti voi scarnelor ce-i armata?
Pentru tine scarno, pentru tine colonele care te bati cu pumnul in piept armata a fost vaca de muls. ATAT.
Restul e cancan, vorba ceea!
Pentru psihopati ca voi armata si patriotismul sunt scuturile prin care va aparati manifestarile bolii, nereusitele in viata, desele pierderi pe care le-ati suferit, inclusiv din partea copiilor si sotiei, iar pentru prostii ce va aplauda armata este cea care cand sta pute, cand merge canta, iar in urma ei raman cutii de conserve si femei gravide!
Voi veniti aici si faceti pe patriotarzii si va laudati cu cat pas de front ati batut pe coclauri?
batu-v-ar Dumnezeu sa va bata de scarne!

digital 22-02-2014 - 22:15

hahaha!
tu vorbești, râtanco?!
care te tragi din sergentul bozgor și scroafa rozica, ce s-au cotârcit în coteț?!
hahaha!
vezi, de aia crezi în kiorul dement, că ești o degenerată!

ancuta 22-02-2014 - 22:19

Pentru psihopati ca voi armata si patriotismul sunt scuturile prin care va aparati manifestarile bolii, nereusitele in viata, desele pierderi pe care le-ati suferit, inclusiv din partea copiilor si sotiei, iar pentru prostii ce va aplauda armata este cea care cand sta pute, cand merge canta, iar in urma ei raman cutii de conserve si femei gravide!
Voi veniti aici si faceti pe patriotarzii si va laudati cu cat pas de front ati batut pe coclauri?

digital 22-02-2014 - 22:23

ancuta
22-02-2014 at 22:19

ceva nou, mai știi sau atâta poți?!
de fapt dintr-o scroafă și un pork bozgor, câtă minte poate ieși!
hahaha!

ancuta 22-02-2014 - 22:31

scarnelor,
ca sa nu va mai fac proaste,
V-o trage base de va sar capacele!
culmea ca incepe sa v-o traga si antenescu, proastelor!
las’ca hemoroGADEA si hemoroVIOREL sunt in crestere pe piata si la parametri si n-o sa-i mai simtiti lipsa puroiului hemoroiDAN!
Asta-i soarta proastelor: le-o trage toata lumea! chiar si babele!

digital 22-02-2014 - 22:43

ancuta
22-02-2014 at 22:31

ai dreptate, a început cu mătta!

UnUL 22-02-2014 - 21:55

Boule, instituțiile sunt ale statului român, și ele agață DOAR corupți, indiferent de culoare politică. În ce privește presupusul „flirt”, afirmația e total aberantă – ca toate afirmațiile tale, de altfel.

urbos 22-02-2014 - 22:07

Iar statul e DEMENTUL. Ca asa e la schizofrenici, la lepadaturi, la criminali ca Basescu, Ceausescu, Stalin, Gaddafi si altii. Cu tot cu familile lor de lepre.

ancuta 22-02-2014 - 22:21

Pentru psihopati ca voi armata si patriotismul sunt scuturile prin care va aparati manifestarile bolii, nereusitele in viata, desele pierderi pe care le-ati suferit, inclusiv din partea copiilor si sotiei, iar pentru prostii ce va aplauda armata este cea care cand sta pute, cand merge canta, iar in urma ei raman cutii de conserve si femei gravide!
Voi veniti aici si faceti pe patriotarzii si va laudati cu cat pas de front ati batut pe coclauri?
‘r-ati ai dracu’ de blastule!

ancuta 22-02-2014 - 22:11

scarnele antenizate erau in cascade de orgasme cand antenescu vorbea seara de seara la cloaca de puroi hemoroiDAN, dar acuma cand domnu’dan a dat porunca sa nu mai apara antenescu, scarnele trebuie sa suga vartos si zbuciumate puroiul hemoroiDANVIOREL!
Au dat-o in indigestie!
Eu le trimit zilnic ce le-a recomandat doctorii: cate un kkt cald dupa fiecare supt!
Sunt ingrozit ca o sa-l inchida pe dl dan si raman fara puroiul hemoroiDAN gras si suculent. (alealalte, hemoroGADEA si hemoroVIOREL sunt mai subtirele si n-au gust. INCA.

digital 22-02-2014 - 22:20

ancuta
22-02-2014 at 22:11

hai fă, du-te-n morții lu mătta de janghină, mai produ și tu ceva nou că te repeți la infinit cu niște clișee de retardată!

ancuta 22-02-2014 - 22:23

du-ti ‘ăăă!

salut 22-02-2014 - 22:17

Ma intreb – si ma minunez intotdeauna – daca exista un „mai jos” pentru Basescu si mafia lui.

Dupa lovirea copilului, ca „nu stiu, o fi zis ceva, o fi facut ceva” dupa alergarea acestui amarat atins de Alzheimer, pentru ca are ghinionul suplimentar ca nevasta-sa sa faca politica, banuiesc ca urmarea fireasca este crima directa.
Cu aplauze de la basisti: „Bravo Basescu, bine ca l-ai omorat, ca avea o ruda la USL „. Cu analistii de pixel albastru care vor demonstra indubitabil ca ala care alerga urmarit de gloantele lui Basescu fusese omorat de Ponta, acum doua zile. Cu procurori care sa zica „Nu exista obiectul infractiunii”, adica mortul nu a facut reclamatie! SAMD.

Da, intotdeauna e loc de „mai jos”. Basistii o demonstreaza zilnic.

ValVerde 22-02-2014 - 22:31

E loc de mai jos…din Presedinte, prim-ministru…

ancuta 22-02-2014 - 22:34

Valeee
Esti genial ma’ baiatule!
Ge-ni-al!

digital 22-02-2014 - 22:39

daaa, tu și vitta, din seria…GENIILE VITTELOR!
hahaha!

ValVerde 22-02-2014 - 22:41

Ce, ba, te oftici ca eu sunt genial si tu esti un urat?

digital 22-02-2014 - 22:46

ValVerde
22-02-2014 at 22:41
tu ești, poate un…genital, bă vitălău dreq!

ValVerde 22-02-2014 - 22:48

Da,ba, ti-o dau la genitale…cu tarnacopu’

digital 22-02-2014 - 22:52

ValVerde
22-02-2014 at 22:48

mai tragi cu dinții de zgârciu ăla, bă impotentule?!
hahaha!
că de supt, degeaba te lauzi că n-ai ce, da treci pe la mine că te servesc eu cu …„un rând!

ancuta 22-02-2014 - 22:45

ba scarne laberale, va foote base cum „vrea muschi” lui!

digital 22-02-2014 - 22:49

ancuta
22-02-2014 at 22:45
de aia umbli tu, p-aicea cu gura plină?!
hahaha!

Pribeagul 22-02-2014 - 23:19

ceva, ceva s-o gasi si pentru el; munca in folosul societatii, spalator de cadavre la morga, de exemplu. munca onorabila, utila, potrivita javrei ordinare. se va uita la cadavre cu duiosie cu ochiul cel bun si va lacrima cu cel rau.

ancuta 22-02-2014 - 23:27

Afara cu comunistoizii!
Dreapta unita!
Spiritul Maidanului sa vina si la anUSuL contra naturii!
Jos comunistoizii, urmasii iliescului!
Traiasca Dreapta Unita!
Sa moara scarnele!
TOATE.
Gata pontacule, pesedeilor, gata!
Daca Ucraina a renuntat la comunisti, trebuie si noi sa nu mai avem.
Dreapta Unita!
Jos comunistoizii de scarne si antenizati!

UnUL 22-02-2014 - 23:31

Te referi la Pontocchio, desigur, Pribeagule.

digital 22-02-2014 - 23:57

se referă la mătta!

UnUL 23-02-2014 - 08:16

Obsesia mamelor la avortonul Degețel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 07:13

Revin cu un articol excelent in cauza !Sper sa apara!
21/02/2014
Basescule, Javra Nenorocita, Nu-ti Doresc Ca Cineva Din Familia Ta Sa Se Imbolnaveasca Si Sa Moara De Altzheimer!
Filed under: D’ale asimetricului — Marcus @ 14:09

La ce material de “hai sa ne radem de prostia omeneasca” imi ofera, cel putin mie, comportamentul aberant al lui Crin Antonescu si al liberalilor din imediata lui apropiere care, fie ca au cam acelasi numar la IQ ca si el, fie ca il sfatuiesc si il iuncurajeaza sa se comporte ca un tampit pentru a se compromite si astfel sa scape de el, ma gandeam ca subiectul basescu a cazut in desuetudine si dupa atata amar de ani in care am facut bataturi la buricele degetelor de la tastatura, cometandu-i rahaturile ingurgitate cu lacomie si pe nerasuflatelea, este cazul sa ma reprofilez pe sursa “ce nazdravenii a mai facut Crin si consecintele lor”.
Numai ca basescu, in abjectia si decaderea lui morala nu se abtine si mai comite una cat el de mare, care inlocuieste cu brio ultimul mot la cacatul depus de el im mijlocul curtii in aceste doua mandate de cosmar.
Sincer sa fiu, din respect si o compasiune imensa fata de cei bolnavi de Altzheimer (dementa mixta), dar si pentru rudele apropiate acestora n-as fi scris cele ce urmeaza, multumindu-ma ca nici macar sa nu-i doresc ticalosului de basescu sa aiba parte in familia sa de povara unei asemenea boli.
O fac insa deoarece, din nefericire, am avut de-a face cu o astfel de experienta dramatica si stiu ce inseamna, motiv pentru care nici macar dusmanilor neamului meu nu le doresc asa ceva..
Nu vreau sa descriu ce inseamna aceasta boala si nici chinurile in care victimei, intr-un sfarsit, Dumnezeu ii alina cosmarul prin chemarea sufletului la Judecata de Apoi.
Vreau numai sa o felicit pe doamna Campeanu pentru ca a avut posibilitatea sa-si ajute sotul prin urgentarea formalitattilor de iesire la pensie. Eu nu am avut norocul acesta, iar sotia mea, datorita “indicatiilor pretioase” date de basescu celor responsabili cu acordarea asistentei sociale, in ciuda faptului ca m-am prezentat cu ea la Comisie cu dosarul beton, s-a stins dupa patru ani de degradare rapida a facultatilor fizice si mintale, fara a putea fi ajutata in vreun fel decat cu dragostea si durerea inecata a celor apropiati. Cu toate ca boala era evidenta si pentru un copil care a trecut de faza in care il imbracau parintii si facea pipi pe el, sefa Comisiei in fata careia am fost practic umiliti, a gasit numeroase si variate tertipuri pentru a ne descuraja in incercarea noastra de a beneficia cat de cat de prevederile unei legi data in favoarea celor bolnavi de aceasta maladie nenorocita. Dupa ce ne-a purtat pe drumuri inutile, cerand fel si fel de adeverinte si hartii care nu erau prevazute in dosarul respectiv, sluga fara frontiere a regimului basist, “specialista” in medicina muncii si care citind biletele de externare le confunda cu certificatele medicale, si-a atins scopul si, scarbit total de un semenea mod de “tratament”, am renuntat la mizeria de lege practic inaplicabila care-i acorda sotiei si implicit familiei minime ajutoare de stat.
Nu stiu cat de bolnav este d-l Campeanu, stiu insa ca o astfel de boala nu poate fi trucata, ea este groaznica si daca este insotita si de celelalte boli de care se face vorbire in cazul d-lui Campeanu, nu-ti ramane altceva decat sa te inchini la Dumnezeu si sa te rogi pentru o moarte usoara, dewarece posibilitati de ameliorare nu exista, daramite de vindecare.
Si atunci cum sa nu o intelegi pe sotia care avand posibilitatea si-a ajutat sotul?
Numai un animal ca basescu, care in lipsa de material DNA, ANI sau mapa profesioanala, cu care sa o “lucreze” pe respectiva doamna, poate iesi in public pentru a-si bate joc de suferinta semenilor sai si folosindu-se de scaunul de sub cur, scaun aureolat de “imunitatea” oferita cu atata marinimie de un procuror mediocru si total obedient, poate comite o asemenea marsavie care-l mai descalifica inca o data (nu ca ar fi mai fost nevoie)din categoria umana.

UnUL 23-02-2014 - 08:16

PORCĂRIE FELIXIANĂ!

mircea 23-02-2014 - 08:29

eu cred ca este si un pic de adevar .Domnule uN-uLE de te porti ca un umanist lipsit de umanitate???Ar trebui sa faci o mica socoteala;
-in perioada 2004-2012,cate scoli au fost inchise??
-in perioada 2004-2012 cate spitale au fost inchise??
-Nu am aizit nici un cuvintel,despre taierile div veniturile dascaliloor,nu micului grup de profesori din invatamantul universitar care asveti cate 2-3 catedre din care 1 la stat si 2 la privat la care va trimeteti asistentii ca voua va este greu sa va mai miscati osanza.De ce in aceasta perioada nu a fugit la munca pe meleguri straine nici un POPA,POLITICIAN sau PROCUROR,NOTAR,JUDECATOR???

UnUL 23-02-2014 - 08:51

PUIȘOR, NU AM PREDAT DECÂT LA STAT, NU AM PREDAT DECÂT LA UBB, AM AVUT MAXIMUM 2 NORME, MI S-AU TĂIAT ȘI MIE SALARIUL, SPORUL DE DOCTORAT , ETC. În rest, bați câmpii fără grație.

mircea 23-02-2014 - 09:10

prin omisiune ai uitat asa cum faci si ai facut de fiecare date dai raspunsuri anapoda sau jignesti pe cei care-ti pun intrebari punctuale-ca acum:
– de ce si copii pleaca in strainatate la studii???nu oare calitatii profesorilor di universitati ca tine care esti o ramasita a comunismului la fel ca Basescu,Boc,si toate loazele din PDL si PMP????

UnUL 23-02-2014 - 10:50

Bine, s-o luăm sistematic:
– E normal să fie închise școli sătești cu 10-12 elevi, unde nu mai existau nici profesori calificați, și să se facă comasări; de altfel numărul copiilor școlarizabili a scăzut drastic în ultimii ani.
– E normal să fie închise spitale care nu aveau nici dotările nici personalul calificat necesar și în care, ca să-și justifice existența, bolnavii erau internați pentru un fleac pe perioade îndelungate, devenind adevărate „găuri negre” pentru sistem. Același lucru s-a făcut în Franța în anii 70; a fost un scandal enorm, dar aceasta a permis sistemului medical francez să reziste și să fie și la ora asta unul dintre cele mai performante din Europa. Poate că la noi s-au închis și spitale care nu trebuiau închise, dar aici trebuie văzut de la caz la caz.
– De ce pleacă copii în stăinătate la studii? Pentru că o diplomă de la una din universitățile de renume din Europa le deschide alte perspective profesionale. Și pentru că mulți, sătui de mizeria din România, nu mai doresc să se întoarcă, ci vor să muncească pe niște salarii decente în țări mai civilizate.

UnUL 23-02-2014 - 11:21

@Linkanghel
??????????????????????!!!!

urbos 23-02-2014 - 09:23

E sambata, se pare ca schizofrenicul Mircea /cacatfinder nu e la locul de munca, sa tina Romania in spate, din Ucraina mamii lui, borandu-si excretiile pe forum.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:29

…. viermme , azi ESTE DUMINICA !
..ai ramas captiv in annus , Sfinctere blocate !
… viermme , moare ca
..Ca rau !

urbos 23-02-2014 - 09:37

Asa borate, asa.

Mircea 23-02-2014 - 10:08

Faca-se voia ta.

„Elita antibasista” in actiune:
– Seful necontestat e urbos, detinatorul unui grad de prostie cu mult peste limita admisa.
– Motanul elitei e antibasistul. El se comporta ca un motan speriat: scuipa.
– Frustrat inca din scutece de lipsa suptului e digital. Bietul de el numai la supt se gindeste si acum.
– Un alt membru al elitei este mircea. Face si el ce poate.

Mircea 23-02-2014 - 10:11

PS
Chiar daca e simbata (in mintea lui urbos) am cam mult de lucru asa ca ma rezum doar la atit.

urbos, esti in urma doar cu o zi sau nici cu anul nu esti in clar ?

Antibasistul 23-02-2014 - 10:17

Numai comuniștii ca un NUL-Mircea, lucreaza, si mult, Dumineca!

UnUL 23-02-2014 - 10:36

Mda, Bășinel, tu vorbești care faci și schimburi de noapte ca s-ți câștigi simbria?

Antibasistul 23-02-2014 - 12:32

Noaptea postez atunci cind am o pauza de somn de 1-2 ore, aproape-n fiecare noapte!
Ti-am mai spus ca eu nu-s platit ca tine pentru postari, eu fac munca voluntara, o fac din placere!

UnUL 23-02-2014 - 12:35

Pauză de somn? Deci suferi și de insomnie cronică, nu numai de incontinență urinară, de colită de fermentație și de secreție salivară în exces! Începe s-mi fie milă de tine.

Antibasistul 23-02-2014 - 12:49

Sa-ti fie mila de tine, foamea te impinge sa postezi minciuni basiste, diversiune…pentru pumnul de gologani ce-l primesti lunar de la Basecu, de la adjunctii lui!

ancuta 23-02-2014 - 12:55

debilee!
io nu primesc bani de la adjunctii lui base!
numa’ de la el!
Base imi da cam 7 milioane 4 sute de mii!

UnUL 23-02-2014 - 13:04

@Bășinel, eu mă mulțumesc cu salariul de la UBB, nu fac venituri suplimentare din postări.
Despre tine nu sunt chiar atât de sigur, mai ales că nu ai nicio meserie (masteratul în prostologie nu se pune!).

Pungescu Gazian 23-02-2014 - 13:10

lasa, nu mai exagera cu 7 milioane 4 sute de mii pe saptamana, caci acesta este salariul brut, dar daca scadem taxele si contributia sociala, precum si pierderile din diverse accidente de munca (o unghie rupta de la postat prea repede costa nu gluma) se ajunge la cam 5 miliarde 103 milioane pe an, care nu este chiar atat de mult, plus ca nu poti sa ai incredere in bancheri in zilele noastre deci e bine sa-i tii in saltea, dar chiar daca ii schimbi in hartii de 100, tot iese de o saltea groasa de 3 metri, care este nepractica cand vrei sa te sui in pat pentru un mic somnic.

Deci, cel mai bine este sa ai salariul platit in parcele pe Luna ca toti basistii seriosi, acolo nu se pierd, plus ca daca strangi o suprafata cam de un crater cat de mititel, poti sa-i pui capac de plastic transparent si faci o sera cu gradina in toata regula, unde poti sa cultivi malai, si sa ai lantul trofic echilibrat cu soareci si bufnita Huhu pe ultima veriga.

Antibasistul 23-02-2014 - 13:20

un NUL, totusi salariul tau de portar e prea mic, si spagile studenților la fel, si puține, recunoaste ca esti platit pentru postari, fi CINSTIT!

UnUL 23-02-2014 - 13:22

@Bășinel, știu că ești imposibil de scos din cele 5 idei fixe, așa că nu mai insist.

ancuta 23-02-2014 - 13:34

@Gazian,
Deci, cel mai bine este sa ai salariul platit in parcele pe Luna ca toti basistii seriosi,…
Ce faci dom’ne? Dai din casa?
Le spui antibasescienilor cum ne imbogatim noi basistii?
Pai daca aude ciuvica, e-n stare sa se faca si el basist!
Ca deh, puroiul hemoroiDANVIOREL e pe sfarsite!
Mai ales daca domnul dan si mongoloidul pontac pleaca in „vacanta”!
Si acolo la „vacanta” lor nu ca ar fi greu de ajuns, da-i rar al dracu’ si pe ceas: 1 sec 17 sutimi, 89 sutimi, …, coada mare, puroi hemoroiDANVIOREL imputinat …
Nu e bine GAZIANE, nu e binee!

digital 23-02-2014 - 13:41

Pungescu Gazian
23-02-2014 at 13:10

băi, ghăoz-ianule, omoară-te bă, prin asfixiere cu gaz de ghăoz băsist, dă-te dreq, că ș-așa ești handykapat, rău de tot!

ancuta 23-02-2014 - 13:46

@scarno sambeteana,
Onirism datorat puroiului gras hemoroiDANVIOREL!
scarno, azi nu ti-ai luat „digestivul”?
n-a ajuns posta rapida cu el cald?
Al dracului base asta! Si aici si-a bagat coada!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:40

BORAT zici ! Fie BORAT !
—Da , nu NEAM de TaLL -Harri !
—Nici de Koorwete ca metta !
—- Ho-Tzii de buzunare , ca Ti-ne !
B O R A T .

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:44

Era sa ..uit ! Ca PNL-ist de la Pogoanele Buzau , str. Unirii 793,
Aripa CaKArau ,
Este ADEVARAT numarul de identificare a DOSARULUI de TURNATOR ,
a a , a , porumbacului, Caut imediat NUMBER ODIOssa!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-02-2014 - 09:48

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult