Acasa Actualitate-Interna Măsuri de relaxare anunțate de Guvern inceapand cu 15.06.2020

Măsuri de relaxare anunțate de Guvern inceapand cu 15.06.2020

scris de Misu Andrei
127 afisari

Alte categorii de activități care vor fi reluate începând cu 15 iunie: vorbim despre activitățile recreative și sportive care vor avea posibilitatea unui număr de participanți de cel mult şase persoane, față de prevederea anterioară de trei persoane; practic, se dublează numărul persoanelor în grup care participă la activități recreative şi sportive”, a anunțat Ionel Dancă vineri dimineață.

De luni, crește și numărul persoanelor care pot participa la evenimente, iar mall-urile se redeschid.

Evenimentele private în spații închise se vor putea desfășura cu participarea a cel mult 20 de persoane, iar în spații deschise, cu participarea a cel mult 50 de persoane. Se vor relua, începând cu data de 15 iunie –  așa cum, de altfel, a fost discutat cu reprezentanții industriei de retail -, activitățile în centre comerciale, în mall-uri. Începând cu data de 15 iunie, va fi permisă activitatea operatorilor economici în aceste centre comerciale, cu excepția restaurantelor, cafenelelor, sălilor de joc sau cinematografelor. 

Vor fi reluate activitățile de administrare a ştrandurilor și piscinelor exterioare, precum și activitățile în sălile de sport și fitness și tratament balnear”, a mai precizat Dancă.

1 comentariu

Unu' 13-06-2020 - 16:48

Nu vrem „relaxarile” voastre bey dobitocilor, ci vrem libertate 100%. S-a priceput?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult