Acasa Actualitate-Interna METEO. Urmează două zile cu soare, apoi ploi și ninsori

METEO. Urmează două zile cu soare, apoi ploi și ninsori

scris de Misu Andrei
87 afisari

Ultima săptămână din februarie vine cu temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Însă vremea frumoasă nu va dura mult.

Astăzi, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă, cu maxime cuprinse între 7 grade Celsius în depresiuni și 18 grade în sud-vest. La noapte, vor fi înnorări și ploi izolate în nord-vest, iar pe crestele Carpaților Orientali va ninge. Vântul va continua să sufle cu putere în zonele montane înalte.

Miercuri, temperaturile vor urca până la 20 de grade în sudul țării. Va ploua pe arii extinse în nord, în vest și în centru și cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp, la munte, vor fi precipitații mixte și este posibil să apară descărcări electrice.

Joi și vineri, temperaturile vor scădea brusc, va ploua în sud și în est, vor fi precipitații mixte în rest, iar la munte va ninge viscolit.

În orele următoare, în București vremea va fi plăcută cu temperaturi de până la 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat, iar presiunea atmosferică va fi în scădere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult