Acasa Actualitate-Interna Meteo – vara se prelungește și în septembrie

Meteo – vara se prelungește și în septembrie

scris de Misu Andrei
105 afisari

A doua săptămână din septembrie aduce temperaturi ridicate pentru această dată. În zona de câmpie se vor înregistra 33 de grade Celsius.

Astăzi vor fi și ploi care vor aduce cantități importante de apă în nord, nord-vest, în centru și la munte, dar mâine va ploua doar izolat, iar spre finalul săptămânii aproape că nu va mai ploua deloc în țară.

Vremea va fi în general frumoasă astăzi, iar averse și vânt puternic se vor înregistra în cursul serii, în regiunile nordice și local în centrul țării și în zona de munte. Izolat e posibil să cadă și grindină.

Temperaturile rămân ridicate, cu maxime de 33-34 de grade în zonele de câmpie.

De mâine, temperaturile mai scad în nord-vestul țării, unde se vor înregistra cel mult 20-21 de grade Celsius. În restul țării, vremea rămâne caldă, cu maxime de peste 30 de grade.

În zilele următoare va mai ploua doar în masivele sudice, iar temperaturile vor fi plăcute în cea mai mare parte a țării.

În București, vremea va fi plăcută astăzi, cu cer variabil și maxime până la 32 de grade Celsius. Mâine nu va mai fi chiar atât de cald, vor fi cel mult 28 de grade. De miercuri se încălzește din nou, iar mijlocul săptămânii aduce maxime de până la 31 de grade Celsius, fără ploi.

Vremea rămâne bună și pentru concedii, atât la mare, cât și la munte, cu temperaturi ridicate. La mare, mai ales, urmează zile cu temperaturi ridicate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult