Acasa Actualitate-Interna Meteorologii au actualizat alertele de vreme rea. Ninsorile vor continua

Meteorologii au actualizat alertele de vreme rea. Ninsorile vor continua

scris de Misu Andrei
82 Afisari

Meteorologii au actualizat alertele de vreme rea. Este cod galben de ninsori la munte, iar cea mai mare parte a țării a rămas sub informare de precipitații până la ora 20:00.

Viscol zapada cod portocaliu

Vineri, la ora 11.00 a intrat în vigoare o informare meteorologică valabilă până la ora 20.00, conform căreia va continua să ningă în cea mai mare parte a zonei montane și în Transilvania. În Moldova și în zona deluroasă a Olteniei și a Munteniei vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15 l/mp.

Tot în același interval este în vigoare o atenționare meteo Cod galben potrivit căreia, în zona Carpaților Meridionali și Orientali, precum și în Munții Apuseni, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent deja depus.

Prognoză specială București: Frig, ploi slabe și 8 grade

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru București. Vineri va fi frig, va ploua slab, iar maxima va fi de 8 grade.

Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS