Acasa Actualitate-Interna „Metoda Accidentul” devine „metoda COVID”

„Metoda Accidentul” devine „metoda COVID”

scris de Misu Andrei
64 afisari

Poliţiştii fac percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Constanţa într-un dosar privind de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune cu un prejudiciu de peste 100.000 de lei.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), 1este vorba de două acte materiale consumate şi 43 de tentative de înşelăciune, suspecţii cerând, prin telefon, sume de bani în numele unor bolnavi de COVID-19 sau pretinzând victimelor, în convorbirea telefonică, că sunt rude bolnave”, potrivit Agerpres.

Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, arată Poliția Capitalei.

Audierile vor fi efectuate la sediul Secţiei 7 Poliţie.

Metoda Accidentul” consta în apelarea unor persoane, în numele unor presupuse rude care ar fi avut un accident, pentru a le cere bani. Acum, escrocii folosesc aceeași metodă pentru a cere bani în numele unor pretinși bolnavi de COVID-19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult