Acasa Actualitate-Interna Mircea Beuran este audiat în cazul pacientei care a luat foc pe masa de operație

Mircea Beuran este audiat în cazul pacientei care a luat foc pe masa de operație

scris de Misu Andrei
65 afisari

Doctorul Mircea Beuran este audiat în dosarul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie. El trebuie să explice ce s-a întâmplat și, mai ales, de ce semnătura sa apare pe documentele intervenției, deși el nu era în sală.

Mircea Beurean a fost chemat la spital abia după ce dezinfectantul cu alcool, turnat în cantitate mare peste femeia de 66 de ani, a luat foc la contactul cu bisturiul electric. 

Doctorul trebuie să lămurească şi de ce un medic specialist a venit de acasă, deși în spitalul Floreasca erau medici de gardă care ar fi putut să o opereze pe pacientă.

În același dosar, în cursul acestei săptămâni au fost audiați mai mulți membri ai echipei operatorii, între care asistente și medicul rezident care ar fi folosit o cantitate prea mare de dezinfectant, fapt ce a dus la izbucnirea flăcărilor pe trupul femeii.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 s-au sesizat din oficiu și fac cercetări penale în cazul celui de-al doilea pacient care ar fi fost ars în sala de operație de la Spitalul Floreasca, conform unui comunicat al instituției. Magistrații de la această unitate de parchet fac cercetări și în cazul femeii de 66 de ani care a ars pe masa de operație și apoi a murit, potrivit Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult