Nelu Tătaru anunță că-l va demite pe Adrian Ionel dacă UNIFARM ia masuri | Ziua Veche
Acasa Actualitate-Interna Nelu Tătaru anunță că-l va demite pe Adrian Ionel dacă UNIFARM ia masuri

Nelu Tătaru anunță că-l va demite pe Adrian Ionel dacă UNIFARM ia masuri

scris de Misu Andrei
36 afisari

Reacție la varful ministerului Sănătății după punerea dub acuzare a șefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tătaru a spus că va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat că ar fi luat mită, dacă Consiliul de Administrație al companiei nu va veni cu o soluție de înlocuire a acestuia din funcție.

Am solicitat Consiliului de Administrație al UNIFARM să se întrunească de urgență și să se ia o decizie în ce privește calitatea de director general a lui Adrian Ionel. Aștept această reacție a Consiliului de Administrație și voi semna și ordinele”, a spus Nelu Tătaru.

„Noi am avut în ultima lună Corp de control la Unifarm, la fel cum a fost şi de la Ministerul de Finanţe în urma unor sesizări, dar organul care conduce este Consiliul de Administraţie. Noi am făcut solicitarea de întrunire a acestui CA. În măsura în care nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atât din funcţia de director general, cât şi din Consiliul de Administraţie a domnului Adrian Ionel”, a adăugat ministrul.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu COVID-19 (250.000 de combinezoane și 3 milioane de măști chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult