Acasa Actualitate-Interna Nelu Tătaru nu este de acord cu cererea Patriarhiei de a se redeschide urgent bisericile

Nelu Tătaru nu este de acord cu cererea Patriarhiei de a se redeschide urgent bisericile

scris de Misu Andrei
96 afisari

Ministrul Sănătății nu este de acord cu cererea Patriarhiei de a se relua rapid slujbele în interiorul bisericilor și aduce ca argument evoluția epidemiologică și transmiterea crescută a virusului în comunitate.

„Evaluarea și evoluția zilnică din perioada imediat următoare ne va da și momentul când se va face acest lucru.

De pe 15 încă nu. Încă avem rata de transmitere în comunitate. Ieri am avut 237 cazuri noi 150 cazuri în ATI, peste 4000 de cazuri active în societate. Adresabilitatea a crescut din ce în ce mai mult la UPU. Când vom vedea că avem o evoluție favorabilă, transmiterea în comunitate să scadă, atunci putem decide. Nu mai devreme de 1 iulie’, a declarat Nelu Tătaru.

Patriarhia Română consideră că revenirea grabnică la oficierea slujbelor religioase și în interiorul lăcașurilor de cult este deja deplin justificată și adecvată actualei realități sociale românești, potrivit unui comunicat de presă.

2 comentarii

Unu' 13-06-2020 - 16:46

Masoni – sataniști – atei. Comportamentul este unul specific. Ce altceva să facă?

SabinA 14-06-2020 - 14:12

Familia BISNITAR DR TATARU a evazionat mastile vanzandu-le cu 15 lei fara document fiscal si fara certificat de calitate, Declaratie de Conformitate. ANAF nu a inceput urmarirea penala contra fam BISNITAR TATARU. Pacanelele vor fi deschise dar bisericile inchise- asta e comportamentul de GUNOI.
Sunt indignat ca prostimea si fraierimea nu comenteaza si nu ia atitudine..poate ca era mai bine sa traiasca cu Securitatea si Partidul in case.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult