Acasa Actualitate-Interna Nelu Tătaru: Nu luăm în considerare o carantinare a județelor

Nelu Tătaru: Nu luăm în considerare o carantinare a județelor

scris de Misu Andrei
57 afisari

Autoritățile nu iau în acest moment în considerare o carantinare a județelor în care au fost înregistrate multe cazuri de COVID-19, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după dezbaterea moțiunii simple pe sănătate în Parlament.

În acest moment nu luăm în considerare o carantinare a județelor. Fiecare caz este evaluat, fiecare DSP din județul respectiv evaluează prin anchete epidemiologice atât cazul respectiv, cât și contacții direcți. Acolo unde există focare, acestea sunt identificate, izolate, sunt internați pentru tratament cei care sunt pozitivi.

În condițiile în care va exista într-adevăr o transmitere comunitară accentuată într-o localitate, într-un cartier, ne gândim și la posibilitatea unei carantinări. Nu este cazul în acest moment”, a spus Nelu Tătaru.

1 comentariu

SabinA 24-06-2020 - 11:52

Are ochii prea umflati sa nu cred ca Nicu Tatar foloseste COCAINA…Nu se mai aude NIMIC cu BISNITA de la FARMACIA LUI DIN HUSI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult