Acasa Actualitate-Interna Nepotul Regelui Mihai: „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria”

Nepotul Regelui Mihai: „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria”

scris de Misu Andrei
75 afisari

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunțat luni, 1 iunie, că el și soția lui, Alina-Maria, așteaptă primul lor copil. Potrivit comunicatului postat chiar de Nicolae pe o rețea socială, Alina-Maria va naște în noiembrie.

Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai”, este anunțul fostului principe.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. Motivul ar fi fost nașterea unei fetițe, provenită dintr-o relație amoroasă a lui Nicolae. Anul trecut, în urma unui test, a fost confirmată paternitatea lui Nicolae.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoşteau de mai multă vreme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult