Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan a anunțat primele măsuri pentru evitarea aglomerației din autobuze

Nicușor Dan a anunțat primele măsuri pentru evitarea aglomerației din autobuze

scris de Misu Andrei
181 afisari

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că autoritățile fac eforturi pentru ca toți cei care folosesc transportul public din București să fie în siguranță, relatează Mediafax. El a anunțat aplicarea unor chestionare șoferilor și vatmanilor pentru identificarea situației din teren.

Nicușor Dan a anunțat vineri seara, pe Facebook, că a analizat la sediul Societății de Transport București măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii de coronavirus.

„Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii și pe ore, despre dezinfecția în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măștii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi și vatmani, în urma căruia vom obține o imagine mai exactă a situației din teren și care ne va ajuta să luăm decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toți cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranță”, a scris Nicușor Dan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS