Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan: Cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în intervalul ianuarie-martie 2024

Nicușor Dan: Cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în intervalul ianuarie-martie 2024

scris de Misu Andrei
45 Afisari

Primăria Municipiului București și reprezentanții firmei Solaris au convenit ca livrarea celor 100 de troleibuze contractate de municipalitate să se facă anticipat față de graficul de livrare propus inițial în procedura de licitație.

FOTO Facebook Nicușor Dan

„Astfel, toate cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în primul trimestru al anului viitor, adică în intervalul ianuarie-martie, față de martie-octombrie 2024”, a scris efilul pe Facebook.Achiziționate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, cele 100 de troleibuze, vor avea 12 m, podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km.
„Garanția funcționării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani”, a mai spus Nicușor Dan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS