Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan: Cine are probleme cu apa caldă s-o întrebe pe Gabriela Firea

Nicușor Dan: Cine are probleme cu apa caldă s-o întrebe pe Gabriela Firea

scris de Misu Andrei
71 afisari

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că „în mod deliberat” se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni. El amintește că în acest moment primar în funcție este tot Gabriela Firea, așa că ei trebuie să i se adreseze cei care nu au apă caldă.

„În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire, tocmai pentru ca, în stilul binecunoscut, PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a spus el într-o conferință de presă, anunțând că preluarea mandatului de primar va mai întârzia, deoarece au fost depuse 52 de apeluri în instanță.

„Bucureștiul va avea trei mari probleme în zilele următoare: criza medicală, criza căldurii și apei calde și criza financiară. Când am vorbit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii și apei calde, pentru că acolo e nevoie de niște măsuri preliminare, de stocuri de materiale pentru intervenții de urgență, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurile acestea se întâmplă”, a adăugat el.

„Azi primar general este Gabriela Firea, săptămâna viitoare tot Gabriela Firea va fi primar general. Dacă cineva are probleme cu apa caldp, trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului și nu pe mine. E un primar care și-a abandonat mandatul”, a spus el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult