Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan: „În două luni o sa fim bine cu străzile”

Nicușor Dan: „În două luni o sa fim bine cu străzile”

scris de Misu Andrei
100 afisari

Nicușor Dan a declarat vineri, în conferință de presă, că de săptămâna viitoare vor începe lucrările pentru astuparea gropilor la nivelul întregii Capitale. Primarul General a precizat că este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acțiuni de asfaltare a gropilor, astfel încât în aproximativ două luni problema să fie rezolvată. 

”Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă și cu întârzierea bugetului și cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii și, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm”, a declarat Nicușor Dan.

Astfel, potrivit primarului general, acțiunea de astupare a gropilor din București ar urma să înceapă de săptămâna viitoare și să fie gata în aproximativ două luni, cu implicarea primăriilor de sector, care se vor ocupa fiecare de zona aferentă.

Nicușor Dan a precizat că în ceea ce privește problema Podului Ciurel, urmează să se facă mici ajustări pentru a putea fi folosit așa cum este în prezent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult