Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan: Încep procedurile pentru achiziționarea ELCEN de către Primăria Capitalei

Nicușor Dan: Încep procedurile pentru achiziționarea ELCEN de către Primăria Capitalei

scris de Misu Andrei
92 afisari

Nicușor Dan s-a întâlnit miercuri cu Virgil Popescu, ministrul Energiei, pentru a discuta despre situația sistemului de termoficare din București. Primarul general spune că a reafirmat intenția Primăriei Capitalei de a cumpăra ELCEN, pentru „a avea un sistem de producție și distribuție a energiei termice aflat sub controlul municipalității, deci mai eficient și mai simplu de gestionat”.

Nicușor Dan: Am avut azi o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a continua discuțiile despre îmbunătățirea sistemului de termoficare al Bucureștiului.

Am reafirmat intenția Primăriei Capitalei de a cumpăra producătorul de energie ELCEN, pentru a avea un sistem de producție și distribuție a energiei termice aflat sub controlul municipalității, deci mai eficient și mai simplu de gestionat.

Autoritățile centrale susțin această soluție, pe care eu o consider un element extrem de important în efortul de a asigura buna furnizare a apei calde și căldurii în București.

Urmează, de comun acord cu Ministerul Energiei, pași concreți în vederea achiziției ELCEN.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult