Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan promite că toți locuitorii din București vor avea apă caldă și căldură

Nicușor Dan promite că toți locuitorii din București vor avea apă caldă și căldură

scris de Misu Andrei
115 afisari

Nicușor Dan promite că toți bucureștenii vor avea apă caldă și căldură. Spune însă că, până în primăvară, vor fi sute de avarii în rețeaua de distribuție.

Noul primar general al Capitalei se va instala în funcție joi. El își preia mandatul în pragul iernii și într-o perioadă în care foarte mulți bucureșteni nu au apă caldă de mai bine de o lună.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: „Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile.”

1 comentariu

ana 28-10-2020 - 11:55

”Apă calda și căldură ” …astea da,promisiuni de secol XXI ! Rușine,domnnilor guvernanți dacă doar la astea vă limitați promisiunile pentru cei care cică v-au ales ( că știm și noi cam cum e treaba cu alegerile la mafioți)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult