Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan s-a testat pentru COVID-19 și a intrat în izolare

Nicușor Dan s-a testat pentru COVID-19 și a intrat în izolare

scris de Misu Andrei
84 afisari

Nicușor Dan a scris pe Facebook că s-a testat pentru COVID-19 și că a decis să se autoizoleze până la primirea rezultatului. „Nu am niciun fel de simptome specifice bolii”, a scris primarul ales al Capitalei. Anterior, Dan a participat, luni, la un eveniment alături de ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș și de vicepremierul Raluca Turcan. Ambii membri ai cabinetului au precizat că vor face test COVID.

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost prezent, miercuri, la emisiunea TV unde premierul Ludovic Orban a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19. El a precizat că astăzi se va testa și că nu intră în izolare pentru că nu este, conform definiției de caz, un contact direct.

“Am fost într-o emisiune TV, miercuri, înainte ca domnia sa (persoana confirmată cu COVID-19 – n.red.) să fie confirmat. Nu intru în definiția contactului, dar aseară am aflat informația și în cursul zilei de azi o să mă testez, ca să fie lucrurile foarte clare. Există o reglementare. Conform definiției de caz, nu sunt contact direct, nu am această obligație legală (de a mă izola – n.red.)”, a afirmat Nicușor Dan.

1 comentariu

Contra 06-10-2020 - 13:55

Lui ii place la nani. Deja s-a intamplat intr-o emisiune tv. La Primarie or fi paturi confortabile, cu pernite moi si plapumioare pufoase?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult