Acasa Actualitate-Interna Nicușor Dan spune că nu poate plăti salariile la două companii municipale

Nicușor Dan spune că nu poate plăti salariile la două companii municipale

scris de Misu Andrei
91 afisari

Primarul General, Nicușor Dan, a anunțat marți, într-un mesaj publicat pe Facebook, că primăria va plăti salariile restante din patru companii municipale. Primarul anunță că administrația pe care o conduce nu poate plăti însă salariile din două companii: Compania Municipală Dezvoltare Durabilă și Compania Municipală Managementul Transportului.

„Vom plăti zilele acestea, în preajma sărbătorilor, salariile pentru patru companii municipale cu restanțe salariale vechi. Reușim astfel să ajungem cu salariile plătite până la 31 octombrie pentru toate companiile, mai puțin două.

Nu am putut plăti salariile la Compania Municipală Dezvoltare Durabilă, deoarece au venituri exclusiv pe capitolul de investiții, iar Primăria are conturile blocate pentru investiții. De asemenea, nu am plătit salariile pentru Compania Municipală Managementul Transportului, deoarece nu are contract cu Primăria.

Fosta administrație a aplicat principiul „după mine potopul” și nu s-a mai preocupat nici măcar de achitarea obligațiilor salariale, iar „grija pentru oameni” a fost doar un slogan de campanie”, a scris Nicușor Dan.

1 comentariu

CURIOSUL 22-12-2020 - 16:35

ALO ! DNA , verificați dacă PMB are în buget sume prevăzute pentru plata salariilor lucrătorilor din companiile municipale.
ALO ! DNA , înainte de verificarea bugetului PMB solicitați efectuarea unui control medical al celor care susțin că PMB poate plăti salarii unor persoane care nu sunt angajații PMB.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult