Acasa Actualitate-Interna Nota 7 instituțiilor din subordine care au acționat în Capitală

Nota 7 instituțiilor din subordine care au acționat în Capitală

scris de Misu Andrei
103 afisari

Primarul Capitalei, Gabirela Firea, a spus, joi, în cadrul Comandamentului de iarnă, organizat la Primăria Municipiului București (PMB), că instituțiile din subordine merită nota șapte la capitolul intervenții pentru vreme rea, precizând că „puteau acționa mai bine”.

„Noi am fost cu toții în priză: primarul general, primarii de sectoare, directorii de instituții subordonate, chiar și companiile de salubritate, care organizează deszăpezirea. Mi-au spus cu toții că vor acționa la maximum de capacitate, dar nu pot să spun că sunt mulțumită. Nota șapte. Bine că nu e patru. Probabil cetățenii ne dau cinci. Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic. S-a făcut, dar se putea mai bine”, a spus Firea, potrivit Mediafax.

În prezent, în București acționează 305 utilaje și 1.025 de operatori manuali, conform edilului. În noaptea de miercuri spre joi, pe străzile din Capitală, au fost prezente 374 de utilaje și 471 de operatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult