Acasa Actualitate-Interna Nouă stații de metrou vor fi modernizate, în baza unui protocol semnat de Metrorex cu Primăria Sectorului 4

Nouă stații de metrou vor fi modernizate, în baza unui protocol semnat de Metrorex cu Primăria Sectorului 4

scris de Misu Andrei
146 Afisari

Nouă stații de metrou din București vor fi modernizate în urma unui protocol încheiat de Metrorex cu Primăria Sectorului 4, a anunțat luni ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

În baza unui protocolul semnat, astăzi, de Metrorex și Primăria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte în comun pentru regenerarea urbană a zonelor din jurul următoarelor stații de metrou de pe raza Sectorului 4:

⁃ Piața Unirii (de pe raza sect. 4);

⁃ Tineretului;

⁃ Timpuri Noi;

⁃ Eroii Revoluției;

⁃ Constantin Brâncoveanu;

⁃ Piața Sudului;

⁃ Apărătorii Patriei;

⁃ Dimitrie Leonida;

⁃ Berceni.

Astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători.

Finanțarea activităților de modernizare și reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, după caz.

Metrorex va oferi asistență tehnică la elaborarea proiectelor tehnice și pe parcursul derulării lucrărilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult