Acasa Actualitate-Interna Nu există indicii pentru o legătură între cazul Caracal și craniile găsite în Olt

Nu există indicii pentru o legătură între cazul Caracal și craniile găsite în Olt

scris de Misu Andrei
54 afisari

Procurorii din Olt spun că la această oră nu există indicii pentru o eventuală legătură între Gheorghe Dincă și craniile găsite la Brâncoveni, la 30 de kilometri de Caracal.

Anchetatorii nu au deocamdată niciun indiciu referitor la victime sau la modul în care craniile și fragmentele osoase au ajuns pe câmp. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, informaţii relevante ar putea apărea după expertiza antropologică, relatează Mediafax. Craniile și fragmentele osoase au fosut găsite de câţiva localnici aflaţi la arat.

Eu am arat. Nişte băieţi au strigat la mine: ‘Mă, văzuşi că scoseşi un cap de om, cine ştie ce-o fi fost. Oase de oameni. Erau înşirate toate – capul, coastele, şoldul. Pe urmă au săpat colea, în margine, şi au mai găsit unul întreg”, a spus tractoristul care a descoperit resturile umane.

Potrivit procurorilor, tractoristul, dar şi alţi localnici care au văzut osemintele au fost audiaţi, dar până acum nu au fost găsite indicii care să facă lumină în acest caz.

S-a făcut o analiză macroscopică a celor două cranii, respectiv fragmente osoase găsite şi s-a apreciat că sunt de natură umană. Am dispus efectuarea unei expertize antropologice pentru a se stabili cu exactitate vârsta, sexul, data decesului şi, de asemnea, s-a dispus o expertiză genetică în vederea identificării profilului ADN. Nu au fost crime cu autor necunoscut în zonă. Verificăm persoanele dispărute. Nu am constatat nimic care să prezinte importanţă pentru anchetă”, a spus Anca Anuţa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS