Acasa Actualitate-Interna Operațiile care nu sunt urgente vor fi suspendate, iar pacienții externați în 48 de ore

Operațiile care nu sunt urgente vor fi suspendate, iar pacienții externați în 48 de ore

scris de Misu Andrei
71 afisari

Internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate vor fi suspendate începând de marți, pentru o perioadă de 14 zile.

De asemenea, se suspendă consultațiile programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.

Măsura este dispusă printr-un ordin vizat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

În termen de 48 de ore, de la intrarea în vigoare a ordinului, vor fi externați toți pacienții care nu reprezintă urgențe și care nu necesită obligatoriu acordarea îngrijirilor medicale în spital.

Conducerile spitalelor pot decide reorganizarea programului și a permanenței personalului, prin introducerea activității medicale în regim de ture și gărzi, fără afectarea salarizării personalului.

1 comentariu

neacsum 23-03-2020 - 18:13

Deci bolnavii cronic, care au votat in tara, vor fi inlocuiti de bolnavii care ne-au adus bucurie din diaspora. Bun asa!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult