Acasa Actualitate-Interna Oras din România a rămas fără apă caldă şi căldură

Oras din România a rămas fără apă caldă şi căldură

scris de Misu Andrei
107 afisari

Constănţenii au rămas, miercuri, fără apă caldă şi căldură după o avarie ce a avut loc la CET Palas. Din cauza problemei a fost întreruptă alimentarea cu energie termică, informează Mediafax.

„Pentru remedierea unei avarii din incinta CET Palas, a fost întreruptă alimentarea cu energie termică, astăzi 18.12.2019. Din cauza complexităţii lucrărilor nu poate fi estimată ora la care se va reporni furnizarea energiei termice.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas), RADET nu poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare“, a anunţat RADET printr-un comunicat de presă.

În urma avariei, toţi constănţenii racordaţi la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică au rămas fără apă caldă şi căldură. Nu se ştie în acest moment cât va dura avaria şi când se va relua furnizarea agentului termic. Măsura vizează aproximativ 100.000 de constănţeni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult