Acasa Actualitate-Interna Orban, reproșuri pentru ministrul Stelian Ion

Orban, reproșuri pentru ministrul Stelian Ion

scris de Misu Andrei
154 Afisari

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri că proiectul privind modificarea legilor justiţiei pe care ministrul Stelian Ion l-a trimis către CSM nu a fost discutat în coaliţia de guvernare şi nici nu a fost supus unor dezbateri publice ample. Reproșurile vin după ce ministrul Justiției a inițiat proiectul fără ca acesta să fie prezentat liderilor PNL și UDMR. Surse politice susțin că decizia ministrului i-a nemulțumit pe liberali, care se plâng că miniștrii USR PLUS sunt „într-o campanie de imagine proprie”.

„Proiectul care a fost trimis de ministrul Justiţiei către CSM nu este un proiect care să fi fost discutat în coaliţie şi care să fie supus unei dezbateri publice ample, aşa cum de altfel solicita şi Comisia de la Veneţia atât în privinţa legilor justiţiei cât şi în privinţa codurilor penal şi de procedură penală.”, i-a reproșat public Ludovic Orban, ministrului Justiției Stelian Ion.

Surse politice susțin că decizia ministrului de a iniția și de a trimite către CSM proiectele de modificare a legilor justiției, fără o consultare în coaliția de guvernare i-a nemulțumit pe liderii PNL.

„Cei din USR PLUS nu înțeleg cum să guverneze în coaliție, ei sunt în continuare într-o campanie de imagine proprie”, le reproșează liberalii partenerilor de guvernare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult