Acasa Actualitate-Interna Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou

Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou

scris de Misu Andrei
69 afisari

Șoferii care au abonamente lunare sau anuale la metrou vor beneficia de parcare gratuită la Terminalul Multimodal Străuleşti, începând din 1 martie, potrivit unui comunicat Metrorex.

Parcarea subterană de la Univesitate, inaugurată joi

În cadrul acestui program-pilot, deţinătorii de abonamente Metrorex primesc parcare gratuită în Terminalul Multimodal Străuleşti pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00.

În cazul depăşirii intervalului orar sau a duratei maxime de 13 ore a staţionării gratuite, şoferii vor achita integral preţul de parcare corespunzător staţionării, menţionează Metrorex. Pentru restul utilizatorilor parcării, tariful va rămâne în continuare la 0,5 lei/oră. Scopul derulării proiectului-pilot este de a identifica modalităţi concrete de creştere a gradului de utilizare a parcării Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti, prin introducerea unor noi variante de tarifare, menţionează Metrorex.

De asemenea, pentru o analiză exactă a oportunităţii proiectului, Metrorex va realiza un sondaj de opinie în legătură cu beneficiile şi gradul de satisfacţie al călătorilor cu metroul privind modalitatea de exploatare a parcării de tip Park&Ride.
Terminalul Multimodal Străuleşti oferă călătorilor acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafaţă (STB), parcare de tip Park&Ride şi săli de aşteptare. Terminalul Multimodal Străuleşti are acces direct în staţia de metrou Străuleşti şi este prevăzut cu scară rulantă, lift şi trotuar mobil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult