Acasa Actualitate-Interna Parcurile din București au fost închise. Amenzi de până la 5.000 de lei

Parcurile din București au fost închise. Amenzi de până la 5.000 de lei

scris de Misu Andrei
63 afisari

Toate parcurile din București au fost închise, pentru a limita răspândirea cazurilor de coronavirus. Începând de astăzi, cei care au vor fi găsiți plimbându-se prin parcurile Capitalei vor fi amendați. Iar sumele nu sunt mici. Pornesc de la 100 de lei și ajung la 5.000 de lei, a avertizat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

(foto: observatorulurban.ro)

„Sperăm ca oamenii să înțeleagă și recomandarea să fie respectată. La toate intrările din parcuri există semnele vizibile ale acestei interdicții. Această hotărâre va rămâne valabilă până la ridicarea stării de urgență de pe teritoriul României”, a spus Bădulescu.
„Atât Poliția locală, cât și cea națională și Jandarmeria au dreptul să oprească, iar sancțiunea la persoanele fizice e între 100 și 5.000 de lei. E un dispozitiv unic la ora actuală, nu putem să mai vorbim de polițiști locali sau naționali, acționează toți”, a spus Dan Rășică, șeful Poliției Locale din București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult