Acasa Actualitate-Interna Parcurile și cimitirele din București se redeschid joi noapte, imediat după încetarea stării de urgență

Parcurile și cimitirele din București se redeschid joi noapte, imediat după încetarea stării de urgență

scris de Misu Andrei
91 afisari

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a votat redeschiderea parcurilor și grădinilor publice din Capitală în noaptea de 14 mai, imediat după încetarea stării de urgență. Tot din acea noapte, oamenii vor putea merge din nou și la cimitir, a anunțat primarul Gabriela Firea. 

Pe lângă parcuri și grădini, vor fi redeschide și locurile de joacă pentru copii, a mai menționat Gabriela Firea pentru Digi24.ro.

În privința siguranței călătoriilor cu mijloacele de transport în comun, primarul a spus că și controlorii, alături de polițiștii locali, se vor asigura că se respectă toate regulile.

“De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice – inclusiv grădina zoologică -, și cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost și votat, în cadrul ședinței de azi a Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență. (…) Rugămintea către toți cetățenii este să evite zonele aglomerate, să păstreze distanța socială, să se spele des pe mâini și să se dezinfecteze“, a anunțat gabriela Firea și pe pagina ei de Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult