Acasa Actualitate-Interna Parlamentarii u scos de pe ordinea de zi proiectul prin care erau eliminate propriile pensii speciale

Parlamentarii u scos de pe ordinea de zi proiectul prin care erau eliminate propriile pensii speciale

scris de Misu Andrei
81 afisari

Conducerea celor două camere ale Parlamentului a decis joi dimineață să scoată de pe ordinea de zi a plenului reunit inițiativa USR pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. La plen, însă, va fi votat, din nou, proiectul care impozitează pensiile speciale cu până la 85%, astfel încât să poată fi impozitate și pensiile parlamentarilor. 

După ce au scos de pe ordinea de zi proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale, la ședința de astăzi va fi din nou discutat și votat proiectul adoptat deja ieri pentru impozitarea pensiilor speciale.

„Așa cum știți, pentru parlamentari e nevoie de un plen comun care să modifice Statutul parlamentarilor. Președintele Comisiei de statut este aici, mâine dimineață (joi dimineață – n.r.) va face sedința, iar pentru acest articol plenul reunit să dea din nou un vot. În acest fel avem o lege constituțională prin care eliminăm toate pensiile speciale din România”, a spus miercuri liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult