Acasa Actualitate-Interna Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea școlii

Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea școlii

scris de Misu Andrei
47 Afisari

Pasajul Doamna Ghica urmează să fie dat în circulație în săptămâna dinaintea începerii noului an școlar, a anunțat primarul general al Capitalei , Nicușor Dan.

La podul de pe Doamna Ghica am promis că înainte de începerea şcolilor o să dăm drumul. Şcoala începe luni, 11 septembrie, şi în săptămâna dinainte o să dăm drumul la circulaţie. O să mai rămână nişte lucrări sub pod, la amenajarea parcărilor şi mici detalii, dar se va circula pe pod în momentul în care începe şcoala„, a afirmat primarul Nicușor Dan, atunci când a fost întrebat despre stadiul proiectului, conform Agerpres.

În acest moment, Pasajului Doamna Ghica i se fac testele obligatorii de rezistență. Podul va fi dat în folosință fără recepție, aceasta se va efectua în următoarele câteva luni, după cum a adăugat Nicușor Dan.

În acest moment se fac testele. Este obligatoriu, conform legii, este o lucrare de infrastructură şi există normative despre cum se verifică rezistenţa acestei lucrări de infrastructură. Au venit nişte camioane încărcate şi static şi dinamic, care să vadă că structura de rezistenţă rezistă. Va fi dat în folosinţă fără recepţie, dar recepţia nu se va face în 10 ani, se va face în câteva luni după darea în folosinţă„, a explicat primarul general.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult