Acasa Actualitate-Interna PDL cere retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei

PDL cere retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei

scris de S. P.
3 afisari

Documentul este unul „eşuat” şi „un cadavru politic pentru Victor Ponta şi Crin Antonescu”, susţine vicepreşedintele PDL, Alin Tişe.

PDL cere retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei

PDL cere retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei

Senatorul PDL Alin Tişe a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că revizuirea Constituţiei nu are sens decât în ideea aplicării rezultatului referendumului din 2009.

„PDL cere PSD şi PNL retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei din Parlament, care a devenit un proiect eşuat şi un cadavru politic pentru Victor Ponta şi Crin Antonescu, cei doi fiind la putere împreună. Este încă un eşec usturător al guvernării incompetente de 80 la sută formată din PNL şi PSD, un proiect care a eşuat lamentabil din cauza incompetenţei lui Antonescu şi Ponta. Revizuirea Constituţiei nu are sens decât în ideea aplicării rezultatului referendumului din 2009, care înseamnă Parlament unicameral şi 300 de parlamentari”, a spus Tişe.

El a susţinut că „PNL este PSD” şi că „PSD lui Ponta este egal cu PNL-ul lui Antonescu şi cu PRL-ul lui Tăriceanu”.

„Asta este guvernarea socialistă USL”, a afirmat Alin Tişe.

Judecătorii Curţii Constituţionale au analizat, la jumătatea lunii februarie, proiectul legii de revizuire a Constituţiei. Unele texte au fost declarate ca neconstituţionale, în cazul altora făcându-se recomandări de modificare sau de corelare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, marţi seară, că susţine în continuare proiectul de revizuire a Constituţiei şi dacă reprezentanţii PSD sprijină demersul, se va merge înainte cu procesul legislativ, inclusiv cu organizarea referendumului odată cu europarlamentarele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult