Acasa Actualitate-Interna Percheziţii de amploare la Primăria Capitalei

Percheziţii de amploare la Primăria Capitalei

scris de Misu Andrei
92 afisari

Polițiștii fac percheziții la Direcția de Urbanism a Primăriei Generale a Capitalei. Oamenii legii au probe că funcționarii au dat ilegal autorizații de construcție pentru locuințe ridicate în Bucureștii Noi și Chitila, o zonă care s-a extins masiv în ultimii ani.

Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii pun în aplicare miercuri mai multe mandate de percheziție domiciliară la adrese din București și județul Ilfov, precum și mandate de aducere emise pe numele unor suspecți.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 2.700.000 lei.

„Astăzi, 16.12.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară la adrese din București și județul Ilfov, precum și si mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS