Acasa Actualitate-Interna Peste 600 de locuri sunt libere în București pentru a doua etapă a repartizării la liceu

Peste 600 de locuri sunt libere în București pentru a doua etapă a repartizării la liceu

scris de Misu Andrei
64 Afisari

638 de locuri sunt libere în București pentru absolvenții clasei a VIII-a care vor fi repartizați computerizat la liceu în a doua etapă. Cele mai multe locuri libere sunt la Liceul Teologic Penticostal „Emanuel” (37), iar la polul opus se află cel mai bun liceu din țară, respectiv Colegiul Național „Sfântul Sava”, unde mai este liber un singur loc.

ADMITEREA LICEU 2013

Colegiul Național „Sfântul Sava” este primul în topul după media de admitere la prima etapă, iar acum mai are un singur loc liber, la profilul Uman, Filologie, unde media a fost 9.67. Un loc disponibil mai este și la Colegiul Național „Mihai Viteazu”, aflat în top în Capitală, la profilul Real, Științe ale Naturii, unde ultima medie a fost 9.60.

Colegiul Național „I.L.Caragiale”, aflat și el în top după media de admitere, are patru locuri disponibile pentru candidații celei de-a doua etape la profilul Umanist: 2 locuri la Filologie Bilingv engleză, unde ultima medie e 9.35, un loc este disponibil la Filologie și altul la Filologie, Bilingv germană.

Unde mai sunt locuri libere

Cele mai multe locuri libere sunt la Liceul Teologic Penticostal „Emanuel”, respectiv 37 și la Colegiul tehnic „Edmond Nicolau”, respectiv 16 locuri. La liceele unde s-a intrat cu medie mare, locurile libere sunt puține, astfel printre acestea se numără: Colegiul Național „Matei Basarab” – 1 loc la profilul Real, Științele Naturii, unde ultima medie este 9,47; Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” mai are disponibile 3 locuri la profilul Real, Mate-info, unde ultima medie a fost 9,37 și la profiul Umanist, două locuri la Filologie (9,20 ultima medie) și două locuri la Științe Sociale (9,25 ultima medie); Colegiul Naţional „Ion Neculce” are 1 loc disponibil la profilul Umanist, Filologie, cu ultima medie 9.12 și Liceul Teoretic „Jean Monnet” are 1 loc disponibil, la profilul Umanist, Ştiinţe Sociale, cu ultima medie 9,07.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS