Acasa Actualitate-Interna Peste 95% dintre persoanele vaccinate care se infectează cu Covid nu au plămânii afectați

Peste 95% dintre persoanele vaccinate care se infectează cu Covid nu au plămânii afectați

scris de Misu Andrei
250 afisari

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, Diana Manolescu, arată diferențele însemnate în ceea ce privește afectarea pulmonară a pacienților vaccinați și a celor nevaccinați. Potrivit medicului, peste 95% dintre persoanele vaccinate, care se infectează totuși cu COVID-19, nu au plămânii afectați.

Directorul medical al Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara spune că în cazul persoanelor vaccinate care se infectează totuși cu Covid, procentul celor care suferă de afectare pulmonară este mic.

„Am observat o diferență însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2 și cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuși o infecție COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce în cazul bolnavilor nevaccinați începe de la 30-40 la sută și poate crește, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar și de câteva ore, până la 70-80, și chiar 85 la sută”, a spus Diana Manolescu.

Conform acesteia, de multe ori aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viața.

„Singura soluție este vaccinarea”, a transmis medicul de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, într-o postare pe pagina de Facebook a unității medicale.

2 comentarii

?????? 28-10-2021 - 00:21

@ Dacă la imunitatea de turmă „se conectează” indivizii între ei, unii dintre cei sănătoși putând resimți sechele și stări ale altora bolnavi, cu care „s-ar conecta” prin vaccinare în scopul obținerii imumității de turmă, ?

PAPURĂ VIOREL 28-10-2021 - 04:02

POT RESIMȚIT, DAR VACCINUL FOLOSIT
POATE ANIHILA 80-85 %

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult