Acasa Actualitate-Interna Piedone ridicat de DNA de pe Aeroportul Otopeni și dus la audieri

Piedone ridicat de DNA de pe Aeroportul Otopeni și dus la audieri

scris de Misu Andrei
26 afisari

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost săltat, vineri, de procurorii anticorupție din Aeroportul Otopeni și a fost dus la Direcția Națională Anticorupție în baza unui mandat de aducere. Edilul se pregătea să plece din țară cu patru zile înainte ca instanța să dea o decizie finală în dosarul Colectiv, în care el a fost deja condamnat în primă instanță la închisoare cu executare.

Cristian Popescu Piedone era în aeroport și se pregătea să plece în Germania. Chiar în momentul în care se pregătea să urce în avion, el a fost oprit de procurorii DNA care i-au arătat un mandat de aducere, în baza căruia l-au ridicat și dus la sediul parchetului.

În urmă cu puțin timp, Cristian Popescu Piedone a ajuns la DNA. Potrivit unor informații Digi24, el a fost adus în legătură cu un dosar nou, recent deschis pe numele lui, care se referă la suspiciuni de corupție. Ancheta este în stadiu incipient.

Piedone se pregătea să plece din țară și a fost ridicat de procurori cu patru zile înainte ca instanța Curții de Apel Buucrești să se pronunțe definitiv în dosarul Colectiv în care în primă instanță el fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu legat de acuzațiile privind autorizarea clubului Colectiv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult