Acasa Actualitate-Interna Plaja sălbatică de la Corbu se transformă într-un uriaș tomberon

Plaja sălbatică de la Corbu se transformă într-un uriaș tomberon

scris de Misu Andrei
52 afisari

A mai trecut un weekend și a rămas iar dezastru în urma turiștilor care și-au petrecut vacanța pe plaja din Corbu. Această zonă sălbatică începe să se transforme într-un uriaş tomberon de gunoi. Foarte mulţi turişti care ajung în acest loc îşi dau arama pe faţă, mai ales că nu este nimeni care să-i tragă la răspundere.

foto: facebook/Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării

 

 

La fiecare sfârșit de săptămână, tomberoanele din zona Corbu devin neîncăpătoare, așa că turiștii își aruncă resturile direct pe iarbă. Paradisul sălbatic este sufocat de tonele de gunoaie lăsate în urmă de amatori de plaje mai puţin umblate.

„Lumea nu are pic de respect față de natură, își bat joc de ce încearcă natura să ne ofere”, spune un tânăr. „E de prost gust, arată respectul față de toată lumea din jur”, adaugă el.

Biorezervaţia naturală de la Corbu a rămas în mică măsură bio după asaltul turistului de oraş. Turiștii aruncă gunoaiele la voia întâmplării. Sticle, bidoane, pet-uri și tot felul de ambalaje se întâlnesc la tot pasul.

facebook/Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult