Acasa Actualitate-Interna Platforma de programare pentru vaccinare funcționează cu sincope

Platforma de programare pentru vaccinare funcționează cu sincope

scris de Misu Andrei
87 afisari

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare spune că, în ziua în care a început etapa a 3-a de vaccinare, platforma unde românii se pot programa a avut probleme tehnice și funcționează cu sincope, însă STS lucrează intens pentru remediere.

„Sunt înscrise 77.000 de persoane… Este un lucru pe care l-am anticipat și care a fost anunțat în mod oficial pe site-ul platformei. E posibil să apară întârzieri în funcționlitatea platformei, având în vedere că se lucrează pe o platformă aflată în producție, existând riscul să apară aceste sincope în funcționare. Din acest motiv se lucrează în etape…

Vă asigur că STS lucrează aproape non-stop pentru a asigura fluență. Cu siguranță, va apărea un mesaj pe platformă în momentul în care se vor finaliza toate procedurile operaționale. 

La acest moment este posibil să apară aceste disfuncționalități pentru că se lucrează pe o platformă aflată în producție, accesată de zeci de mii de urilizatori”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a făcut următoarele precizări:

Platforma este funcțională și permite înscrierea beneficiarilor.

În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

Precizăm că în cursul acestei zile se desfășoară operațiunile tehnice de implementare a listelor de așteptare în timp ce platforma este deschisă publicului.
Având în vedere că listele de așteptare pe fiecare centru de vaccinare din țară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare.

Recomandăm cetățenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare și a listelor de așteptare aferente.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult