Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Țara sub zăpadă și Băsescu se piaptănă

Țara sub zăpadă și Băsescu se piaptănă

scris de Roland Catalin Pena
6 afisari

Situația dramatică din unele județe nu l-a impresionat prea mult pe Traian Băsescu.

Dan Cristian Popescu

Așa se face că liderii PDL, UDMR şi UNPR s-au întâlnit luni la Cotroceni cu Băsescu ca să se „consulte” cu privire la un tratat care va intra în vigoare în 2013.  Este vorba despre perspectivele ratificării de către România a Tratatului de stabilitate în Uniunea Economică şi Monetară, care ar putea intra în vigoare în 2013. După întâlnirea de o oră, președintele PDL a anunțat ceea ce toate lumea știa deja. „PDL susţine semnarea acestui tratat de către România şi ratificare lui de către Parlament”, a declarat Boc.
Despre ninsoarea care a dat complet peste cap țara, președintele Băsescu nu a zis nimic. Asta în condițiile în care peste 348 de trenuri au fost anulate, zeci de drumuri naționale au fost închise, iar 80 de oameni au murit de frig. Despre aceștia liderul supușilor din Camera Deputaților ai lui Traian Băsescu, Mircea Toader, a spus cu  tupeu băsist: „din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”
Fara sa fiu rau, ma intreb ce ar fi zis Mircea Toader, dacă Traian Băsescu ar fi băut cu Becali la Golden Blitz  niște „apă minerală plată” și apoi l-ar fi prins amețeala prin zăpadă? Răspunsul cu siguranță doar Mircea Toader îl știe. Dar ce să ceri de la un PDL-ist, dacă pe aceste vremuri câinoase președintele României se piaptănă.

Alte articole de acelasi autor

1 comentariu

un roman verde 14-02-2012 - 22:34

Ce aia ma-sii sa-si pieptene? Poate prostia aia viscerala, ca de par nu mai poate fi vorba…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult