Acasa Actualitate-InternaPolitica interna “Generalul” Onţanu învins de “Enel”

“Generalul” Onţanu învins de “Enel”

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

Se vede treaba că Onţanu a ajuns general fără să poarte nici o luptă. Pentru că e absurd ca un amărât de curent electric să învingă un general cu trei stele. Dar asta e. Din păcate oamenii din Sectorul 2 sunt cei care suportă înfrângerile generalului.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

Miercuri peste 100 de locuitori din zona Petricani,  nemulţumiţi de întreruperile frecvente de curent din ultimele zile au pornit seara un protest spontan şi au blocat, pentru câteva ore, circulaţia pe Şoseaua Petricani din Sectorul 2. Oamenii erau nemulţumiţi de faptul că, deşi  sunt la zi cu plata facturilor, de mai multe zile alimentarea cu energie electrică a zonei este constant întreruptă. „De zece zile stăm în frig, pentru că avem centrale care nu pot merge fără curent electric. De zece zile avem curent doar câteva ore pe zi”, reclama o femeie nemulţumită de situaţia întreruperii curentului electric, citată de Mediafax.
Oamenii au agitat facturi şi chitanţe care demonstrează că au plătit la zi facturile de electricitate şi mai spun că refuză să plece până când nu li se rezolvă problemele.  Traficul pe Şoseaua Petricani a fost blocat de protestatarii nemulţumiţi în jurul orei 19.30. Asta a fost picatura care le-a umplut paharul locuitorilor din zona guvernată de vajnicul general UNPR Onţanu. În zonă se traieşte ca în Evul Mediu: nu există canalizare, apa curentă, străzile nu au fost deszăpezite  iar “generalul zambilă” cheltuieşte banii publici pe panseluţe, zambile şi spectacole electorale.
Intrat în direct prin telefon la posturile de ştiri generalul s-a plâns, întocmai ca şeful lui ierarhic, Băsescu,  dând vina pe “băieţii deştepţi” din energie. S-a jeluit  că Enel nu vrea să modernizeze reţeaua veche, iar el nu poate face nimic.  Minciuni, Generalul ar trebui să găsească soluţii la toate problemele oamenilor, carora le-a înşelat încrederea.
Dar e mai simplu să te plângi decât să găsești soluții.

Mai multe articole de acelasi autor aici

8 comentarii

Ticu 18-02-2012 - 11:17

Îmi pare rău că un candidat la funcția de primar nu știe că Neculai Onțanu, cel cu care se va bate în alegeri, nu are decât DOUĂ stele (primite la 1 dec.2008 și 22 oct.2009).

DCP 18-02-2012 - 21:55

Doua i-au fost acordate de basescu pentru tradare si una de mine din greseala de … tipar de catre mine :))
Cred ca cea data de mine are cel putin aceasi valoare ca si primele doua, adica 0!

digital 19-02-2012 - 00:34

domnule dcp,toată stima pentru matale dar dacă nu vei fi consecvent și precis în acțiunile contra celor cu care concurezi va fi vai de pixu matale….îți doresc succes,maxim

DCP 19-02-2012 - 07:47

Va multumesc !

andrei 19-02-2012 - 00:50

pt normalitate urmatorul avansat general este fernando de la caransebes

Ticu 19-02-2012 - 09:19

Domnule DCP îți dau o idee: de ani de zile în scuarul artezienei de la Bucur Obor sunt patru table înfipte în gazon pe care se scrie că locul e amenajat de Primăria sectorului 2. Pe toate acestea tricolorul este desenat greșit, cu roșu în sus. I-am scris lui Onțanu de vreo două ori să pună tricolorul în ordine, dar…în zadar. Poate pe matale te ascultă.

DCP 19-02-2012 - 11:46

Este o problema care se va rezolva de la sine din iunie, dupa ce voi castiga alegerile nu veti mai vedea tablite pe stalpi, in parcuri sau in intersectii cu numele meu, mai mult cred ca voi cere Curtii de Conturi sa sa ii trimita o factura domnului 0ntanu cu costul acestora
Banii publici trebuie sa fie cheltuiti doar in interesul comunitatii

TOM Cc 19-02-2012 - 10:09

Care general ?? Individul nu a facut decat scoala de gradati . A fost avansat in grad la apelul bocancilor de niste indivizi care au terfelit Arnata Romana !! Cu asemenea generali de mucava care habar nu au ce inseamna armata ne ducem dracului ca stat si natiune !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult