Acasa Actualitate-InternaPolitica interna “România trezeşte-mă!”. Protest la Parlament pentru că “Antonescu doarme”

“România trezeşte-mă!”. Protest la Parlament pentru că “Antonescu doarme”

scris de D.P.
14 afisari

Aproximativ 20 de tineri, care s-au declarat ‘simpli cetăţeni’, au protestat, miercuri, la una din porţile de intrare în Palatul Parlamentului, faţă de ‘absenţa preşedintelui PNL’, Crin Antonescu, de la lucrările Legislativului.

“România trezeşte-mă!”. Protest la Parlament pentru că “Antonescu doarme” (foto:opiniicetatenesti.info)

Ei au adus mai multe ceasuri deşteptătoare, perne şi au afişat pe foi ‘Somnoroase păsărele, Crin face parte din ele’, “România trezeşte-mă!”, “Antonescu doarme dus, din zori până în apus”, “Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu”. Întrebaţi de jurnalişti dacă fac parte din Organizaţia de Tineret a PDL, protestatarii au susţinut că sunt “simpli cetăţeni care au decis pe Facebook să-şi manifeste protestul la Parlament”. “Nu avem carnet de membru PDL, dar o să ne facem”, au completat alţi câţiva tineri.
Un protestatar a susţinut că liderul PNL ‘nu vine la şedinţe, nu votează’. ‘E plătit degeaba cu alte cuvinte’, a spus el. Jandarmii care asigură paza la Palatul Parlamentului au confirmat că este vorba despre un protest spontan şi că atâta vreme cât se desfăşoară paşnic nu se este niciun fel de problemă, transmite Agerpres.
Potrivit bilanţului sesiunii parlamentare septembrie – decembrie 2011, publicat, marţi, de Institutul pentru Politic Publice, Crin Antonescu – senator PNL de Bucureşti – are 0% voturi finale exprimate prin vot electronic (cartelă).

7 comentarii

urbos 22-02-2012 - 15:58

Se zvarcolesc taraturile basiste ca la zidu mortii. Omorati-va ba scarbelor cu Basescu cu tot!
Tinerii poolii. Hahaha!

ANDREI 23-02-2012 - 10:28

El hiberneaza, caci stie ca domnu Iliescu, presedintele USL ,lucreaza pt ei!

Nu-l poate trezii nimeni ,viseaza la momentul (Doamne fereste ) instaurarii sale cu ajutor extern in functia de presedinte .

El stie ca forte oculte ce doresc scoaterea ro din structurile europene si euro atlantice , lucreaza pt el, cel ce reprezinta coloana a 5 a …!

Acesti tinerii ,ce reprezinta constiinta treaza a natiunii romane ce nu se lasa manipulata trebuie felicitati.
In viitor insa actiunile lor trebuie sa se INTENSIFICE pt a recupera timpul pierdut .

Ps. Hermafroditul urduros si Potemkin- Digital. cei ce reprezinta „.Elitele” liberale ……

Andrei 23-02-2012 - 10:33

In atentia acestor tineri neiregimentati politic, adevarati patrioti romani, ce au inteles cine vrea binele acestei tari si cine nu .

Viteza de reactie reprezinta un element esential, imediat ce apare o declaratie ,mesaj ,informatie ce poate fi fructificata ,aceasta trebuie ancorata imediat in opinia publica !

Slava Domnului ca avem din belsug!

gheorghe 23-02-2012 - 11:31

Nu suntem in tara dar am fi participa si noi la acest elegant protest SE VEDE IMEDIAT DIFERENTA INTRE MANIFESTANTII PLATITI DE FELIX SI CEI NORMALI CU O CONSTIINTA CIVICA FOARTE RIDICATA .multimesc baieti avem incredere intr-o romanie care usor usor se va curati de murdarie

ANDREI 23-02-2012 - 12:29

Se vede cine face parte din elita Romaniei prin comportament ,mod de exprimare elegant.decenta ..

Ati vazut si asa zisa „elita liberala”si manifestarile lor,ridicole batjocoritoare ,jignitoare la dresa Romaniei ce au ajuns sa atraga atentia marilor agentii de presa .!

Pe acest respectabil site ,am atras atentia forumistilor PNL dirijati probabil de primul absent a-l tarii ,Crin Antonescu,-asupra necessitatii de a inceta orice postare xenofoba ,rasista ,antisemirta pt ca provoaca mari daune intereselor Romaniei.

N-au incetat ,din contra „puterea cu orice pret” ,

Atentie spre ce ne indreptam daca Doamne fereste ,acest personaj trist, ajunge presedinte ne paste IZOLAREA ,aruncarea Ro in haos.

digital 23-02-2012 - 14:32

etnobotanicule, nu mai delira,că și așa nu te ascultă nimeni,eu te mai citesc doar să văd în ce fază te mai găsești….că ești simpatic de prost….
hahaha….
să-ți faci un screenshot cu postările tale iar când vei fi ,la recuperare să le revezi în amintirea,băselului tău iubit…..

digital 23-02-2012 - 14:35

bine dreq ,că nu ești în țară,mai speria-i femeile gravide și copiii,și iar ne alegeam cu vreun bourus carpatianus,andrei…… sau de-alde ăștia,troglodiți

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult