Acasa Actualitate-InternaPolitica interna „Analizele” lui Sebastian Lăzăroiu – un caz de analizat

„Analizele” lui Sebastian Lăzăroiu – un caz de analizat

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Imediat cum  şi-a dat demisia Sorin Frunzăverde din PDL că ameninţările au şi început. Primul care l-a ameninţat a fost chiar fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

După prima postare de pe Facebook, în care-l numea pe Frunzăverde „un gunoi”, Lăzăroiu spune, într-o altă postare, despre Frunzăverde: „Omul ăsta pur și simplu e pe cale să fie înhățat de justiție și s-a refugiat în Opoziție ca să arate că e persecutat. Hai să vedem filmul mai departe și să vedem dacă am dreptate”,

Fostul politolog prezidenţial  nu spune că Frunzăverde ar avea un dosar, dar se pare că nu ar fi o problemă să i se facă repede unul. Cum tot s-a plâns FrunzăverdeRomânia este un stat poliţienesc, Lăzăroiu, fără să vrea, îi dă dreptate.

Anul trecut, pe la mijlocul lunii ianuarie, Lăzăroiu a oferit două variante posibile pentru alegerile din 2012. Prima variantă: Scufiţa Roşie –  26%, Fetiţa cu chibrituri – 25%, Moş Crăciun – 23%, Capra cu trei iezi – 15%. A doua: Albă ca Zăpada – 35%, Scufiţa Roşie  – 26%, Fetiţa cu chibrituri –  12%, Moş Crăciun  – 12%, Capra cu trei iezi  – 8%.

Observăm totuşi că în sondajele lui Lăzăroiu piticii Scufiţei Roşii nu primesc nici un procent. E posibil ca ei să fi rămas undeva în mintea consilierului prezidenţial, în aşteptare. În faţa celor prezentate mai sus, prea multe nu ar fi de spus. Şi atunci putem afirma că prin „analizele” sale, Lăzăroiu rămâne un caz de analizat.

Articole de acelaşi autor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult