Acasa Actualitate-InternaPolitica interna 15 pentru Cabinetul Antonescu

15 pentru Cabinetul Antonescu

scris de Ziua Veche
9 afisari

Desi presedintele reales al liberalilor Crin Antonescu se bate cu pumnul in piept ca a pregatit, pentru PNL, Guvernul din umbra, care sa fie gata sa-i schimbe pe toti membrii Cabinetului de la Palatul Victoria, ideea i-a apartinut, de fapt, unei colege de partid.


Europarlamentarul Norica Nicolai anunta pe data de 8 februarie ca va propune Congresului ordinar, ce urma sa aiba loc pe 6 martie, sa se infiinteze un astfel de organism. Nicolai a spus atunci ca aceasta echipa nu mai trebuie aleasa prin „jocuri politice”. „Vreau sa adjudecam un proiect care sa vizeze accesul la functii in partid, pentru ca nu consider normal ca o functie de ministru sau de secretar de stat sa fie exclusiv rezultatul jocului politic si al voturilor dintr-un birou politic. Vreau sa propun infiintarea unei formule de guvern din umbra, care sa lucreze pe departamente si din care sa faca parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului”, spunea atunci Nicolai.

Intre timp, echipa lui Antonescu a pus mana pe proiect si luni in cadrul Biroului Politic Central s-a concretizat aceasta lista cu sefii comisiilor de specialitate. Structura ar putea fi asemanata unui guvern din umbra, insa reprezentantii partidului neaga o asemenea ipoteza si spun ca, deocamdata, nu s-a batut in cuie o eventuala formula a cabinetului Antonescu.

Comisiile de specialitate sunt coordonate de vicepresedintele Varujan Vosganian: economie si mediu de afaceri – Varujan Vosganian, Buget-finante – Daniel Chitoiu, Administratie si interne – Victor Paul Dobre, Justitie – Alina Gorghiu, Educatie – Andrei Marga, Sanatate – Eugen Nicolaescu, Munca si protectie sociala – Mariana Campeanu, Agricultura si dezvoltare rurala – Adrian Semcu, Infrastructura si transporturi – Relu Fenechiu, Mediu – Rares Manescu, Cultura – Adrian Iorgulescu, Comunicatii si IT – Dan Georgescu, Politica externa – Teodor Melescanu, Aparare – Corneliu Dobritoiu si Afaceri Europene – Adrian Ciocanea. De retinut este faptul ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu se regaseste in acest shadow-cabinet al liberalilor.

0 comentariu

ion 03-03-2010 - 17:48

Ce comentariu se poate da!?Tara lui papuravoda.
De unde are 200.000€ la saltea!?cind el cistiga probabil 5-600€
plus case,terenuri etc.etc
Si nui singurul…..Exista legi si aplicarea lor,sa va „cacati pe ele.
Unde sa mai pomenit!!?Primarul Rim.Vilcea,condamnat si cetatean de onoare.Tara de :lasi ,mincinosi,demagogi,FURACIOSI….Constiinta? Ce e aia?
Asta se poate numai in rominia.Rusine,mare rusine sa nu mai poti sa te indentifici cu tara unde te-ai nascut.Dar pe cine intereseaza?Sint multe de spus si i-mi pierd timpul degeaba.Pe cine intereseaza?

robert horvath 04-03-2010 - 05:50

O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
Robert Horvath Deva
cineast USA
DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

Tocan 04-03-2010 - 08:26

Pai, 50.000 de Euroi e nimic – pe langa comisioanele lui Gheorghe Nichita (inca) primar de Iasi… !

El este anchetat de DNA impreuna cu consilierii locali de mai mult timp… ! O cautare pe Gagal si aveti documentarea… !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS