Acasa Actualitate-InternaPolitica interna 80=170. PDL, sănătos la cap? Roberta nu ştie. Boc ce zice?

80=170. PDL, sănătos la cap? Roberta nu ştie. Boc ce zice?

scris de M. BÂTCĂ
3 afisari

Nici un partid sanatos la cap nu-si darama propriul guvern”, a declarat, la Europa FM, Roberta Anastase, care a tinut sa precizeze ca nu stie ce “va face omul politic Emil Boc, in acest moment”.

Roberta tuguiata la Europa FM

Roberta Anastase

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a declarat, duminica, la emisiunea ‘Catedra de Politica’ de la Europa FM, in favoarea mentinerii lui Emil Boc in fruntea guvernului si dupa competitia interna ce urmeaza sa aiba loc in PDL duminica viitoare. “Cred in continuare ca un partid nu poate sa-si dea jos propriul guvern. Suntem in aceasta situatie. Ce va face omul politic Emil Boc, in acest moment nu va pot spune. Nu am aceasta informatie.Va lua aceasta decizie, in dreptul lui, dupa competitia interna.”…”Ceea ce va pot spune este ca nici un partid sanatos la cap nu-si darama propriul guvern‘. Normal. 80=170. Stare de sanatate a lui Boc a fost pusa la indoiala.

Mai zice ceva, dar… incurcate-s caile

“Oamenii, in momentul asta, e firesc sa judece dur aceste lucruri (n.red.: starea economica si masurile de austeritate). Dar sunt convinsa ca o data, iesind din aceasta perioada, pe masura ce nivelul lor de trai se va imbunatatii, automat vor avea, haideti sa spunem, o alta obiectivitate in a aprecia lucrurile care s-au facut. Si noi speram ca acest lucru sa se intample intr-un timp rezonabil”. Poate mai merita si asta: “Aceste calcule, care sunt facute cu privire la intentia de vot, vizeaza o parte relativ mica a esantionului. Pentru ca marea parte a oamenilor spun ca nu au intentia de a participa la vot. Sunt nehotarati. Asta e un indicator pentru noi, foarte important. Intr-o perioada in care iei decizii dificile, opozitia de obicei capaciteaza foarte multe voturi. Iata ca nu este cazul acestei opozitii. Si atunci, pentru noi acest motor si aceasta informatie este o informatie pe care vrem s-o folosim si speram s-o folosim in favoarea noastra”.

1 comentariu

Ciu Huhu 08-05-2011 - 23:00

Ptiu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult