Acasa Actualitate-InternaPolitica interna A doua DEZBATERE Ponta – Iohannis, la B1 TV (video)

A doua DEZBATERE Ponta – Iohannis, la B1 TV (video)

scris de A.B.
6 afisari

Klaus Iohannis şi Victor Ponta se înfruntă pentru a doua oară în direct, la dezbaterea televizată gazduită de B1 TV, în această seară, de la ora 20:00.

A doua DEZBATERE Ponta - Iohannis, la B1 TV (live video)

A doua DEZBATERE Ponta – Iohannis, la B1 TV (live video)

Iohannis a confirmat participarea. „Da, am confirmat încă de aseară că merg la B1, fiindcă probabil mulţi au fost luaţi prin surprindere de acea dezbatere din seara trecută, poate mulţi nu au au avut ocazia să o vadă. Mi s-a părut în regulă să existe şi o a doua etapă a acestei dezbateri”.

Întrebat dacă va merge şi la dezbaterea de la Antena 3, Iohannis a răspuns: „Asta vom vedea, deocamdată vorbim despre ce se întâmplă în această seară”.

Klaus Iohannis şi Victor Ponta au participat, marţi seară, la Realitatea TV, la o primă confruntare înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

Victor Ponta, a declarat că se bucură că liderul PNL Klaus Iohannis a venit marţi la confruntarea electorală, el arătând că este foarte bine că acesta va veni şi în cursul zilei de miercuri la altă dezbatere, întrucât temele de discuţie nu s-au epuizat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult