Abramburica nu va mai fi "Garantat Vanghelie" | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Abramburica nu va mai fi “Garantat Vanghelie”

Abramburica nu va mai fi “Garantat Vanghelie”

scris de A.H.
5 afisari

Ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu a declarat duminică la România TV că nu va mai candida la colegiul din sectorul 5. „Colegiul meu era în sectorul 5. Probabil nu voi rămâne în sectorul 5”, a declarat Ecaterina Andronescu.

ecaterina_andronescu_ani

foto: raspandaku.ro

Întrebată de ce a luat această decizie, Ecaterina Andronescu a precizat că „Dintr-un motiv pe care nu vreau să îl explic. Nu am o problema de electorat, să ştiţi„. Aceasta a explicat însă că această decizie nu are la bază niciun conflict cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. „E decizia mea şi nu are rost să o explic„, a mai precizat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

2 comentarii

bla-bla ca la us-la 08-10-2012 - 09:10

pasarica abramburica isi muta cuibul pe … alta „creaca”… si-o fi gasit alt rrrom de bine in locul primarului marean goagaloi !

BULA 08-10-2012 - 12:06

Din cauza sabotajului facut de cucoana asta in invatamantul romaesc, PSD va pierde multe voturi la alegerile viitoare si s-ar putea sa nu aiba controlul Parlamentului, asa cum spera.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult